reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

A ja co do Recaro mam mieszane odczucia,bo niby firma znana i polecana,ale ostatnio u gina oglądaliśmy z m jakąs gazetę samochodową i były właśnie testy fotelików (wszystkich z isofixem) i Recaro wyszedł tam najgorzej,a wręcz napisali,ze w czasie wypadku (przy 60km/h) zachodzą w nim niedopuszczalne zniszczenia i generalnie podsumowali jako niepolecany. I to był właśnie taki do 16 lub 18 kg.

reklama
Onanana dziś dopiero doczytuję resztę naszej rozmowy.
Fotelik Recaro:
Young Profi Plus
Tam masz opis, to fotelik do 13 kg a nie jak pisałam do 16 kg.

Jeśli chodzi o tegoroczne testy fotelików 0-13 kg ADAC, OEAMTC, AA i ANWB, to tu jest link:
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena

Recaro wcale źle nie wypada, ocena końcowa jest taka sama jak dla Maxi Cosi- 4 (Recaro Young Profi Plus z Isofixem z 2007 r. ma o 1 pkt.więcej za bezpieczeństwo a Maxi Cosi Pebble ma za obsługę, a ocena końcowa jest taka sama).

Recaro wcale źle nie wypadan, dostał 4/5

Pepsi nie chodzę i raczej nie będę, mąż ma b.nieregularne godziny pracy, samej mi się nie chce, a poza tym staram się trochę sama dokształcać, mam znajomą położną, którą zawsze o wszystko mogę zapytać.

Fura naszej Natalki:-)

PICT0731.jpgPICT0733.jpgPICT0735.jpgPICT0736.jpg

reklama
Do góry