Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez wlasnie o tym teraz mysle ze my to mamy w sumie dobrze z tym listopadem dzieciatko jest malutkie wiec bedzie mialo jeszcze sporo miejsca a jak takie dziecko juz 3-4 miesieczne wchodzi w miesiace zimowe to zaczyna sie juz choror z tymi gondolami

Jak byłam w sklepie z rzeczami dla maluszków babka polecała właśnie obrorowe kólka ale UWAGA tylko gdy wózeczek ma również blokadę tego obrotu by nie przeszkadzały kiedy nie są potrzebne a były gdy zajdzie taka potrzebawiększość wózków jest ładna, tylko mnie przerażają te kółka obrotowe,w zeszłą zimę widziałam jak babka się zakopała i to ni do przodu ni do tyłu
onanana zawsze można spacerówkę rozłożyć na płasko i wsadzić śpiworek , dlatego spokojnie damy rade))
![]()
Kurcze ,ogladam wlasnie foteliki samochodowe na allegro. Do mojego wozka pasuje Maxi Cosi. Na allegro super -cena kolo 600zl. Tutaj wszedzie kolo 1000. ale wlasnie do mnie dotarlo ,ze na Allegro osobno trzeba dokupic baze do zainstalowania w aucie ,ktora tez kosztuje ponad 600zl. No i juz mamy 1200. dlaczego to wszystko tyle kosztuje???