Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to świetnie, że Zuzanka tak świetnie sobie radzi... i jaka jest samodzielna (!)
A czy leżakowanie macie obowiązkowe? W "naszym" przedszkolu nie ma czegoś takiego i może to dobrze, choć mój mały akurat lubi się położyć na dywaniku
Pozdrawiam
Melciu lezakowanie niestety obowiazkowe :
Choc moze z jednej strony to dobrze,dziecko wyspane to zregenerowany system nerwowy i popoludniu dzieci funkcjonuja dobrze No ale same wiemy ze dzieci sa przekorne,wiec to co my bysmy chcialy to.....
Generalnie nie jest najgorzej w przedszkolu,moze gdyby tylko p.Dyr troszke byla bardziej elastyczna
Pozdrawiam
Nieśmiało i cichutko witam, zwłaszcza Anię, znaną mi z pl.soc.dzieci
Mam 6-letniego smyka - szalonego Maksymiliana, chętnie do Was dołączę.
A co do ściagnięcia tutaj ludzinków (hi, hi, po raz kolejny czytamy "BFO" - historię Bardzo Fajnego Olbrzyma), to też chetnie pomogę - udzielam się na Forum Nasz Bocian (strona o niepłodności i adopcji), jest tam sporo mam dzieci starszych, które ze względu na tematykę Forum, o dzieciach wolałyby pewnie pogadać gdzie indziej ...