reklama

Czy moge byc w ciazy? :)

Niebieskooka23

Zaangażowana w BB
Witam. Wykonałam test ciążowy dzisiaj rano po 7 dniach od stosunku z moim narzeczonym. Wyszły na nim dwie kreski z czego jedna blada. Podsyłam zdjęcie nie wiem czy sugerować się ta kreska czy nie. Staramy się dopiero dwa miesiące. Bardzo proszę o jakieś mądre wypowiedzi. Bardzo bym się cieszyła gdyby okazało się ze jestem w ciąży! :) Serdecznie pozdrawiam :)

Załączniki

• IMAG0524_1.jpg
    IMAG0524_1.jpg
    455,9 KB · Wyświetleń: 595
reklama
reklama
Powiem ci ze chodze co dwa tyg. Nie wyobrazam sobie nie widziec mojego szkraba przez miesiac,nie slyszec serduszka np. Mimo ze go czuje,ruchy itd ale widziec i uslyszec to tez cos innego ;)
Pamiętam że 12 lat temu nie pozwalali robić usg częściej niż raz na 3 miesiące... Podobno szkodziło dziecku ale teraz pewnie się to już zmieniło.

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętam że 12 lat temu nie pozwalali robić usg częściej niż raz na 3 miesiące... Podobno szkodziło dziecku ale teraz pewnie się to już zmieniło.

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokladnie,tez to pamietam tyle ze nie mowili mi o szkodliwosci ,poprostu szkoda im bylo kasy moim zdaniem.. wiesz jak to nfz,pamietam ze jeszcze na usg jezdzilam do szpitala.. pewnie juz wtedy mieli zadluzenia :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry