reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Izulqa u ciebie moze byc to i to poniewaz na chlopca raczej nie robi sie przed O
tylko kumulujesz plemniczki od okresu i wpuszaczasz je do siebie w O i po O
bo teraz w twoim przypadku mogly przetrwac te przed O i bedzie dziewczynka
bo moze byc ich wiecej bo meskie zostaly oslabione
ale wcale nie musi byc tak bo jakis meski mogl sie tam napatoczyc
wg mnie szanse sa 50/50
duzo dziewczyn jest na tym watku ktore dzialaly tak jak ty i maja chlopca

reklama
jak na moje oko to szansa jest tak samo na dziewczynkę jak i na chłopca , powodzenia życzę &&&&&

dziewczyny od wczoraj nosi mnie tak że szok
nie wiem co ze sobą zrobić
taka jestem nerwowa, wszystko mnie irytuje od razu ;(

Jola jak u ciebie? jak sie czujesz? co z tą @
Agata witaj, jak tam wypoczęci po urlopie?

:-)czesc ciotki
wrocilam....padam na pysk..mowiac wprost!
ide sie wykapie i zajrze jeszcze do was babeczki;-)

powiem tylko ze pogoda w pl mnie dobila

To czekamy na opis wrażeń i może jakieś fotki?;-)

Beatka,toaletka piękna :tak: a resztę mebli też masz wtarym stylu? Ja niestety mam za małą sypialnię :-(

Ja dzwoniłam do szpitala zapytać o ten wymaz na GBS i trafiłam na taką wredną babę że tylko niepotrzebnie sobie ciśnienie podniosłam :wściekła/y: albo nie chciała albo naprawdę nie zrozumiała o co mi chodzi... ogólnie stwierdziła z ironią w głosie że
"nie będzie tragedii"
jak nie będę miała tego badania
"porodu z tego powodu Pani nie wstrzymają, proszę przypomnieć lekarzowi na kolejnej kontroli"...
tyle że to będzie już 39tc..a ona na to:
" najwyzej pobiorą jak zacznie się akcja"
...ręce mi opadły...a ja tylko chciałam żeby mi ktoś pobrał ten cholerny wymaz,sama bym go zawiozła i zapłaciła nawet :oo2: a tak kogo mam poprosić o to..męża?? Echhhh

Zobacz załącznik 379715kinga; wypoczelismy bardzo:) tak bardzo ze powrot do polski to byla masakra...chyba zeby nie dzieci ktore zostaly to bym chyba zostala tam na stale:)

beatko a jak twoje samopoczucie? cieszysz sie co ze bedzie hanusia....bo bedzie!!!! siurek nie urosnie!!! wiem to...:):-D

jagienko a jak ty sie miewasz juz do finalu tuz tuz!!!! wszytsko masz przygotowane?

...ciotki zeby nie bylo ze nie wypilam waszego zdrowia
Zobacz załącznik 379715

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
mielismy tam znajomych i rodzine kinga, poznalismy tez duzo wlochow..nie mamamy z malzem barier jezykowych:):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieki za komplement:))))​

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry