reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga, Nata ja również będę Wam kibicować.
Ja przeczytałam książki które kiedyś Czarodziejka polecała
1. Hazel Chesterman-Philips "Planowanie płci dziecka.Metody naturalne".
2.
Z a p l a n u j p ł e ć s w o j e g o d z i e c k a Landrum B. Shettles, David M. Rorvik

A gdzie dostałaś te książeczki bo też bym sobie poczytała...ja mam dr wójcika i wcielam w życie rady z niej zaczerpnięte.. ale te 2 pozycje też bym sobie poczytała

reklama
Witajcie dziewczyny mozna sie przylaczyc???mam na imie beata mam39 lat 4 wspanialych synow i daje sobie ostatnia szanse na poczecie wymarzonej coreczki zaczelismy w tym miesiacu w 8 dniu cyklu przy cyklach 27-28 dniowych trzymajcie kciuki

ewelina Tak u mnie staranka zakonczone 4 dni przed owu...

losiczka Witaj ..szacun dla wytrwalosc ...mocno trzymam kciuki

dziewczyny ale jestem dzis spiąca!!!! nawet kawa nie pomaga
spiacy-zielony-kot.gif

Ostatnia edycja:
Ewelin tak dalam mu te buciki i bardzo sie ucieszyl. Ja chyba moge powiedziec ze cierpliwa bylam bo przez rok dzialalismy 4 dni do O az wkoncu po rownym roku przesunelismy sie o dzien I sie udalo, mysle ze warto czekac ja tak strasznie chce corke ze balam sie zblizyc zeby chlopak nie byl z tego aha i u mnie byla zmiana diety i bralam Omega3 tez ponoc pomade zmienic odczyn przyjazny dziewczynkom no i najwazniejsze tempka

Zmienilam termin usg i mam w poniedzialek
wiec juz bliziutko

A gdzie jest monico ?

losiczka wielki szacun dla ciebie i zycze wytrwalosci z zakonczeniem coreczki, bedziemy cie tu wspierac bo nie ma tu tak odwaznej jak ty

Ostatnia edycja:
Ale sie tu ruch zrobil.....SUPER
losiczka,z calego serca zycze Ci dziewczynki:tak:
Oczywiscie pozostalym tez:-)
U mnie 11dc i dzis ostatnie staranka.

reklama
tak problemik...
cały czas czuję podbrzusze od jakiegoś już czasu... nie wiem czy tak ma być.
jutro może uda mi sie zarejestrować do ginekologa. :hmm:hmm nie wiem co myśleć bo nie miałam tak. myślałam że przejdzie ale tak nie jest. taka napuchnięta się czuję w podbrzuszu.

Do góry