Piranha
Fanka BB :)
Kasiu, wszystko jest w należytym porządku a wykres na razie wręcz książkowy
Temperatura w piątek spadła gdyż miałaś w organizmie dużo estrogenów a one obniżają PTC. Pik czyli największy wyrzut estrogenów powoduje w niedługim czasie pik LH, u Ciebie nastąpił on następnego dnia, czyli w sobotę. 24-36h po piku LH dochodzi do owulacji, temperatura zaczęła rosnąć gdyż spadły już estrogeny a produkowany progesteron dodatkowo podnosi PTC - wszystko jest więc tak jak należy a wykres niezwykle czytelny i książkowy
, działajcie jeszcze dziś (wczoraj był Twój najpłodniejszy dzień więc super, że jest serducho na wykresie :-)) a ja zaciskam kciuki. A co do rybek do popieram - mało absorbujące ale za to jak relaksujące :-)
natusia, pod żebrami to może boleć Ciebie żołądek :-( A witamina B6 jak najbardziej mogła na to wpłynąć gdyż przepisywana jest też m.in. na złagodzenie objawów PMS. Prawdopodobnie wzrósł Ci też progesteron gdyż często jego niedobór powoduje bóle podbrzusza. Nie udało mi się wczoraj zrobić fotki bo co się przymierzałam to buźka córci była skrzywiona od kolkowego płaczu ale jak tylko mi się uda to wstawię na forum ...a te bezzębne, słodkie uśmiechy wynagradzają wszystko :-)
Milla, tak to już jest z dziećmi, najpierw chcą zwierzątko i obiecują się nim zajmować a potem większość obowiązków spada na mamusie ;-)

natusia, pod żebrami to może boleć Ciebie żołądek :-( A witamina B6 jak najbardziej mogła na to wpłynąć gdyż przepisywana jest też m.in. na złagodzenie objawów PMS. Prawdopodobnie wzrósł Ci też progesteron gdyż często jego niedobór powoduje bóle podbrzusza. Nie udało mi się wczoraj zrobić fotki bo co się przymierzałam to buźka córci była skrzywiona od kolkowego płaczu ale jak tylko mi się uda to wstawię na forum ...a te bezzębne, słodkie uśmiechy wynagradzają wszystko :-)
Milla, tak to już jest z dziećmi, najpierw chcą zwierzątko i obiecują się nim zajmować a potem większość obowiązków spada na mamusie ;-)