Jagienka29
Fanka BB :)
Kinga-100 lat!! Spełnienia marzeń oczywiście 
Zdecydowanie tak,też miałam dwa razy w pierwszym trymestrze
Ojj Natusia,uważaj bo ja jak odpuściłam to w tym samym miesiącu zaszłam czego i Tobie zyczę z całego serduszka!
To nie jest tak że nie dorosłas,będziesz myślec o córeczce,tak silne jest pragnienie i nic na to nie poradzisz,możesz sobie wmawiac że jest inaczej ale tym moim zdaniem sobie tylko zaszkodzisz
Najlepsze będzie jak wg zamierzenia-nastawisz się na synka,robiłam tak samo,nawet imiona mialam dla chłopca a tu słodka niespodzianka na usg i wierzę że u Ciebie też tak będzie :-)
A jak synek dzisiaj?
Piranha,na Kajutka mogłabym patrzec bez końca
jeśli chodzi o spanie malutkiej,naprawdę uwierz że to minie,zaraz odszukam moje posty jak Laura nie chciała spac ;-)
Miłego dnia wszytskim!

aaaa dziś mi się tak niefajnie zakręciło w głowie, tylko raz, ale kurde nieprzyjemnie było, to może być z powodu Rybci?
Zdecydowanie tak,też miałam dwa razy w pierwszym trymestrze

Tak sobie myśle, czy nie odpuścic staranek.... tak na 1,5 roku.... zrobić jakąś podyplomówkę.... może musze"dorosnąć" do drugiego dziecka? ciagle myślę o tej dziewczynce, choc rozum mi mówi , że to bedzie synek.... i boję sie swojej reakcji na synka;((( to chore wiem, ale nie potrafie o tym przestac myslec, a wgl jak dookola mnie sie urodzily same ksiezniczki.... smuto mi jakos((*
Ojj Natusia,uważaj bo ja jak odpuściłam to w tym samym miesiącu zaszłam czego i Tobie zyczę z całego serduszka!
To nie jest tak że nie dorosłas,będziesz myślec o córeczce,tak silne jest pragnienie i nic na to nie poradzisz,możesz sobie wmawiac że jest inaczej ale tym moim zdaniem sobie tylko zaszkodzisz

Najlepsze będzie jak wg zamierzenia-nastawisz się na synka,robiłam tak samo,nawet imiona mialam dla chłopca a tu słodka niespodzianka na usg i wierzę że u Ciebie też tak będzie :-)
A jak synek dzisiaj?
Piranha,na Kajutka mogłabym patrzec bez końca

Miłego dnia wszytskim!