reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

No u mnie znakiem będzie brzuch ehheheheh...ewentualnie nadpobudliwy pieciolatek który mnie będzie szarpal za ręke:-)..zreszta w podpisie moja fotka jest jakby co a na NK tez jestem :-)

reklama
Witam,ja nadal 2 w 1.....
Dzis z ranca gotowanie urzadzilam pierogow ruskich,no i do poludnia mi sie zeszlo.....ale mam obiad na 2 dni....he,he....
A porzadek z lekami to tez robilam ze 2 tyg temu.....taki chyba instynkt macierzynski mi sie zalaczyl-wicie gniazda....hi,hi...bo we wszystkich szawkach w poloju i kuchni posprzatalam.....i tez bylo sporo do wyrzucenia....a balam sie ze z ciuszkami dla dzidzi sie nie pomieszcze.....a tu tyle miejsca sie zrobilo :szok:

Tez bym chetnie na spotkanko sie wybrala,chociaz nowa tu jestem.....ale wiecie same.....brzuszek juz nie daje.....hi,hi.....chyba ze bede na porodowce juz (marzenie.....)

Serdecznie wspolczuje Alusce.....

Ostatnia edycja:
No u mnie znakiem będzie brzuch ehheheheh...ewentualnie nadpobudliwy pieciolatek który mnie będzie szarpal za ręke:-)..zreszta w podpisie moja fotka jest jakby co a na NK tez jestem :-)

No znakiem to chyba wózki będą:-p;-):tak:.Ja z Justynką i Aluśką się znam.W razie czego mamy fotki na NK to się rozpoznamy- szukać K******(nasza 4 na fotce);-).

Solange, Marta, Madzieńka, Fogia - ja i wózek i brzuch:-) To dopiero widok:-)

Aluśka bardzo mi przykro:-(

Aluśka - mi też strasznie przykro. Trzymaj się kochana i męża ściskaj przede wszystkim!

Anet - jak się nie rozdwoisz to też wpadaj. Pomożemy:-) w razie czego możemy towarzyszyć na porodówkę!!!!!

Z nudów mężulek bawil sie filmikiem i zobaczcie co wyszlo

[video=youtube;BBrKGdvCRt4]http://www.youtube.com/watch?v=BBrKGdvCRt4[/video]

Ha,ha....Anaklim.....tez sie usmialam.....z checia bym wpadla i ja ,ale gdyby to bylo jeszcze miesiac temu....a teraz to nawet maz mnie nie posci:-D:-D:-D
a na porodowke,zarraszam,jesli tylko bede juz na niej....
A filmik Madzienka super,tez nie moge uwierzyc,ze dzieciaczki tak moga :szok:

reklama
Madzienka brawa dla córy, i nie mniejsze dla małża za dokonania filmowe heheheh

Anet ja chciałabym byc na twoim miejscu...juz mam tak serdecznie dosyc...a to jeszcze ze 2 miesiące:zawstydzona/y:
Ale ustalmy po prostu że jeżeli nie pojawisz się w umówionym miejscu to my przenosimy spotkanie na porodówke o!:-):-)

trzymajcie kciuki-dzisiaj sprzątam garderobe i bieliźniarkę:tak:

Do góry