reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

idzie ochłodzenie...brrrrrr już to czuć w powietrzu...

my wróciłyśmy z Julą z przedszkola...dzisiaj był u nich klaun więc opowiadania było co niemiara i każdy dostał ślicznie wywiązany balonik:tak:

Mandziula super że ploty z sąsiadką udane:tak:

Iwonka Beata ma rację, nasz pediatra zawsze mówiła ze rzadko wychodzą robaki u takich maluchów mimo że są:tak:

reklama
Oj tak idzie ochłodzenie i nieprzyjemny wiatr już szaleć zaczyna :tak::tak:
A u Mai w przedszkolu był dzisiaj pszczelarz i Maja opowiadała że przywiózł ze sobą prawdziwe pszczoły :-D:-D:tak::tak:

i my uciekliśmy z piaskownicy bo wiatr zimny i nieprzyjemny.... Wiecie co, zapomniałam o naszej rocznicy ślubu... była wczoraj....
madzienka to Julka pewnie zadowolona z takich atrakcji:tak:
mandziula oj fajnie tak poplotkować, ja nawet nie mam z kim, dopiero na weekend przyjeżdzają "młodzi sąsiedzi"...
anaconda o matko jak to brzmi- sądny dzień,;-):szok:
iwona ja odrobaczam Emilkę raz na rok- warto, bo tak jak Anaconda pisze czasami nic nie wychodzi a są:tak:
mirosia, mandziula, madzienka, misia- na warsztaty przyjadę z Martą to przynajmniej część z Was poznam:tak::-)
justyna Ty pewnie zajęta pakowaniem przed weekendem? Tak sobie pomyślałam, że my to chyba nigdy się nie spotkamy bo ja do Lbn zjeżdzam na weekend a Ty wtedy z niego wybywasz;-)
karlita zagłosowane:tak:

hej dziewczynki coś nam się pogoda psuje....nie dobrze...

sunday no to ładnie załatwiłaś sobie głowę....dobrze że to na strachu się tylko skończyło no i na bólu głowy.....
zgadzam się z Tobą w 200% szkoły nie są przygotowane na przyjęcie takich dzieciaczków....
zdróweczka dla Maksia....

madzienka 8 godz:szok::szok::szok: no to z Lenki nie zły śpioszek....

anetka Wszystkiego Najlepszego z okazji "starzenia się":-D:-D:-D dużo szczęścia i radości....

a dla Olci zdrówka

sienio widzisz Marta jednak twierdzi że taka bielizna mi się przyda :-D:-D:-D
fajnie że Julcia pójdzie do nowej szkoły....miejmy nadzieję że będzie dobrze przygotowana i plac zabaw też....

anaconda a co Ty dzisiaj tak późno zawitałaś na forum....czybyś zaspała :-D:-D:-D
jaki sądny dzień???????????????????

iwonka trzymam kciuki za egzamin...już się zaczęła sesja letnia???? jakoś szybko....
ja badania kału nie robiłam od razu go odrobaczyłam i zgrzytanie przeszło....

mandziula no co Miki robił w przedszkolu że stracił podeszwę....świetnie się bawił....:-D:-D

madzienka, anaconda u Waszych dziewczyn w przedszkolu były fajne atrakcje a u mnie była H:eek::eek::eek::baffled::baffled::sorry2::sorry2: która dbała o to żeby nam się nie nudziło....

dziewczyny wybierające się na warsztaty....udanego spotkania....

misia2010;Super, że dzieciaki zdrowe,... duży chłopiec jest ze Stacha :-)
mirosia;Jak było na spotkaniu chustowym:confused:
sunday:Zdrówka podsyłam dla Maksa:tak: Wspólczuje wypadku :tak:
aneta82;Sto lat:-D Zdrowia życzę Oli:tak:
anaconda27: Super, że udalo ci się pozalatwiać sprawy:tak:
Madzienka;Anaconda27:Ale super atrakcje miały dziewczyny w przedszkolach :tak:

udanego spotkania dziewczyny:tak:

elza Ty zaczynasz weekend a ja jutro do pracy:confused2: ciekawe czy pamietam hasła do komputera i aplikacji:eek:
iwonka mi tez pediatra mowiła o tym, ze czesto w badaniu kału nic nie wychodzi i zleciła badanie krwi na podstawie którego wywniskowała, ze byc moze są tam pasożyty
mandziula przynajmniej masz pewność, ze Miki bardzo aktywnie uczestniczy w zajeciach:-D

dziś w nocy zamykaja ten odcinek na Warszawskiej, ciekawe jak sie bedzie jechało rano, same przeszkody w powrocie do pracy:-p

Sienio jak to zamykają?! Przecież ja jutro do Radomia się wybieram :szok::szok::crazy::crazy:
Elza chyba skończyła się moja sielanka ze spaniem :-D:-D:-D
Patlysia to wszystkiego najlepszego i wielu wielu wspólnych lat w miłości i zrozumieniu :tak::tak:
Anetka dla Ciebie też wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :tak::tak:

madzienka 8 godz:szok::szok::szok: no to z Lenki nie zły śpioszek....

i niech jej tak zostanie:-p:-p

Misia Gratulacje!

dziś w nocy zamykaja ten odcinek na Warszawskiej, ciekawe jak sie bedzie jechało rano, same przeszkody w powrocie do pracy:-p

moja koleżanka śmieje się że wieczorem będzie wyjeżdżała żeby do pracy na rano zdążyć jadąc ul. Ducha:-D
udanego powrotu do pracy!!!

Sienio jak to zamykają?! Przecież ja jutro do Radomia się wybieram :szok::szok::crazy::crazy:

dasz rade, są objazdy
Lublin: Zamykają al. Warszawską, będą utrudnienia - 16 kwietnia 2013
udanego jutrzejszego dnia...trzymam kciuki!!!!!

Mirosia dotarłaś na warsztaty???warto było??
jak Marzenka??

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj jakas dziwna, tzn chyba czułam zmianę pogody i siły mi odebrało. W pracy szum, hałas oprocz dzieci to wiercenie stukanie itp. Kamery nam zakładają i wiercą grube mury. :eek:

sienio ciekawe jak rozwiążą te objazdy.

patlysia wszystkieo najlepszego z okazji rocznicy!

Madzienka anaconda super atracje w przedszkolach.

mandziula hehe ostra zabawa była ;-)

iwonka dziewczyny maja racje, robaki żadko wychodzą w badaniach, najczęściej daja tzw. profilaktycznie.
siniaka narazie nie mam, strupy i dzisiaj zauwzylam ze opuchniete polowe czoła.

anetka zdrówka dla dziewczyn i dla Ciebie Sto lat!!!!

mirosia to dobrze ze jednak tak wyszlo.

Madzienka trochę jeszcze boli, ale daje rade bez środków przeciwbólowych. Tak naprawde to tylko ze względu na M i że byłam sama nie pojechalam nigdzie do lekarza.

Choroba mola widzialam...matko gdzie one są...:eek::eek::shocked2::shocked2:

reklama
ja na chwilkę :sorry:dzieci były zdrowe, już nie są :no:Staś zasmarkany, ma 38,2 stopni:wściekła/y: Natalka się trzyma:confused2:na wszelki wypadek eksmitowaliśmy ją do babci :confused2:

Do góry