reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam resztkami sił....dzisiaj cięzki dzień w pracy....na dodatek pani dyr uraczyła nas dzisiaj swoją obecnością przez cały dzień (nigdy tak długo nie siedziała) i krwi mi napsuła....słyszałam tylko pani Elizko to...pani Elizko tamto....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anaocnda byłam dzisiaj na zakupach w Leclercu i spojrzałam na Twoje lodóweczki....bałagan narobili ludzie....widać że dzisiaj wolne miałaś :-):-):-):-)

sienio super że udało Ci upolować prezent dla Julci w miare tani bo przed dniem dziecka wszystkie zabawki raptownie drożeją....
w Pliszczynie sercanie mają super teren i często są tam organizowane różne imprezy....kiedyś jeździłam tan na koncerty i zjazdy młodzieży...

karlita zdróweczka dla Norbusia....
paragrafy karne dla dzieci...ha ha ha dobre...kurcze skąd się biorą tacy księża????
a o cebuli słyszałam ale na użądlenia osy....ale może i na ugryzienia komarów zadziała ...

madzienka kurcze ale masz zadanie....może spróbuj zrobić taki wieniec na opasce z liści laurowych spożywczych...
ja oczywiście po raz kolejny przegapiłam kupony...no trudno...

justynka co to za dodatkowe badanie musicie zrobić....????

patlysia bardzo mi przykro...trzymaj się....tulaski

marzenka super że wczorajsze przedstawienie należy do udanych

sunday na szczęście bierzmowani i ich świadkowie mieli miejsca siedzące:tak::tak:
a wakacje nasze przedszkole jest zamknięte... lipiec pracuje fulmana a w sierpniu radości

reklama
Sunday 16 calowy...już złożony..Jula zachwycona ;-)

Elizka jeszcze masz szanse kupić 3 gazety wyborcze, do soboty...idź jutro do kiosku i kup 3 na raz...
Masz wolne w wakacje?

Witam. W. z Krystkiem śpią, a Radek na razie dotrzymuje mi towarzystwa, pokładając się na mnie:-D, dziś spotkałam znajomą z córeczką jest z rocznika Radka tylko, że ze stycznia. Zaprosiła mnie do siebie na kawę:tak: chłopaki bawiły się z Patrycją, a ja sobie pogadałam z koleżanką:tak:. Stwierdziła ze swoją matką, że moje chłopaki grzeczne:-D . I dostałam wór z ubraniami od niej bo ma 2 starszych synów jeden 5 a drugi 9 lat i jutro się biorę za dokładne przepatrzenie zawartości. A jak wróciliśmy do domu to Krystek znów chciał do Patrycji:tak:. U nas też dzisiaj padało :tak:

hej

Jakoś jestem średnio zadowolona z wczorajszej wizyty u endo, pani dr wyglądała na spieszącą się wizyta trwała niecałe 10 min. Wyniki dobre ale jeszcze M musi brać leki, kolejna wizyta za 3 mies i mamy zrobić o jedno badanie więcej.
Dobrze, że wyniki dobre:tak: oby wizyta za 3 miesiące była satysfakcjonująca:tak:

Witajcie, u nas troszkę popadało ale malutko-wg potrzeb to można powiedzieć, że deszczu nie było...
U mnie ostatnio strasznie dużo się działo- no ale cóż życie czasami daje po d...ie- w niedzielę zaraz po Komunii, którą mieliśmy w Świdniku wylądowałam w szpitalu,przyczyną mojego złego samopoczucia była ciąża...i teraz siedzę w domu, próbuje nie myślec o tym no ale się nie da, Jarkowi łatwiej bo pójdzie do pracy, potem jedzie w pole i nie myśli non stop o tym co się stało a ja...
No ale nic nie wróci czasu a funkcjonować muszę normalnie.
Przykro mi:-(

witam resztkami sił....dzisiaj cięzki dzień w pracy....na dodatek pani dyr uraczyła nas dzisiaj swoją obecnością przez cały dzień (nigdy tak długo nie siedziała) i krwi mi napsuła....słyszałam tylko pani Elizko to...pani Elizko tamto....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Współczuje dnia z dyr.

Sunday zdrówka dla Maksia:tak:a spacerek bardzo udany, żałuję że aparatu ze sobą nie wzięłam:dry:

Eliza ojejciu współczuję ciężkiego dnia z dyr nad uchem:no:, no ale jak masz mieć całe wakacje wolne to jakoś przetrwasz jeszcze miesiąc:tak:
A badanie to FT4

Motylla
super że spotkałaś koleżanką z którą nawet kawkę wypiłaś:-)

Madzienka rowerek to na DzDz? Czekamy na fotki Julci na rowerku:tak:

Zmykam do kuchni, gotuję sosik na jutro:rofl:jakoś tak naleciało mnie dzisiaj na kucharzenie:-D

Dzień dobry...my na szczęście dzisiaj mamy wolne od wycieczki do przedszkola, tatuś Julcie zawiózł...:tak:
pogoda za oknem bleeeeeeee...aż nie chce się wychodzić...

Justyna pewnie podciągniemy go pod DzDz...mam trochę inny pomysł na prezent ale jeszcze zobaczymy...

Elizka mega buziaczek dla Czarusia!!!!!!!

DSC04407.jpg

Załączniki

• DSC04407.jpg
    DSC04407.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 36
Witam z pracy;-);-)
czasu brakuje na wszystko...korzystamy z pogody,biegami za Stasiem,który zaczyna chodzić:ninja2:więc na spokojnie usiąść i coś napisać to już ciężko:sorry2:a jeszcze wieczorami wzięłam się za ćwiczenia:sorry2:więc padam,bo zanim skończę, Staś uśnie to 23-24:-(Stacho jeszcze zasmarkany,ale poza tym nie widać nic innego,więc się sami leczymy...Natalka odpukać jakoś się trzyma i dzielnie chodzi do przedszkola:tak:w sobotę z przedszkolem jedziemy na piknik do Leonowa:tak:a samochód nadal nie naprawiony,mechanik milczy póki co,ale sama się też nie upominam,bo na razie na koncie wieje pustką:-(
a propos prezentów słyszałyście coś o kredzie 3d crayoli??:sorry2:

madzienka masz rację,pogoda niefajna...w uszy mi nawiało:crazy:zapisałas się już na sesję foto?ja mam kupony,ale nad terminem sesji jeszcze myślę:-D
sunday zdrówka dla Maksia:tak:
Elizka wszystkiego najlepszego dla Czarusia!!!!:tak:
patlysia strasznie mi przykro,współczuję:-(
motylla fajnie,że masz koleżankę z którą można spędzić czas:tak:

Ostatnia edycja:
Misia nie umawiałam się bo ja planuję sesję po wakacjach żeby Lenka była bardziej siedząca....
kredy nie znam ale wygląda interesująco...
zdróweczka dla Stasia a za chodzenie brawo...
pochwal się co ciekawego ćwiczysz???

Sunday i od nas zdróweczka dla Maksia...niech kaszel szybko skończy się:tak:

reklama
Witam,

Eliza moc buziaków dla Czarusia z okazji jego urodzin:-)

Iwonka
wszystkiego najlepszego, 100 lat w zdrowiu!!!:-)

M odsypia szaleństwo rowerowe, a ja delektuję się kawką i zaraz uciekam do kuchni:tak:

Do góry