witam resztkami sił....dzisiaj cięzki dzień w pracy....na dodatek pani dyr uraczyła nas dzisiaj swoją obecnością przez cały dzień (nigdy tak długo nie siedziała) i krwi mi napsuła....słyszałam tylko pani Elizko to...pani Elizko tamto....

anaocnda byłam dzisiaj na zakupach w Leclercu i spojrzałam na Twoje lodóweczki....bałagan narobili ludzie....widać że dzisiaj wolne miałaś :-):-):-):-)
sienio super że udało Ci upolować prezent dla Julci w miare tani bo przed dniem dziecka wszystkie zabawki raptownie drożeją....
w Pliszczynie sercanie mają super teren i często są tam organizowane różne imprezy....kiedyś jeździłam tan na koncerty i zjazdy młodzieży...
karlita zdróweczka dla Norbusia....
paragrafy karne dla dzieci...ha ha ha dobre...kurcze skąd się biorą tacy księża????
a o cebuli słyszałam ale na użądlenia osy....ale może i na ugryzienia komarów zadziała ...
madzienka kurcze ale masz zadanie....może spróbuj zrobić taki wieniec na opasce z liści laurowych spożywczych...
ja oczywiście po raz kolejny przegapiłam kupony...no trudno...
justynka co to za dodatkowe badanie musicie zrobić....????
patlysia bardzo mi przykro...trzymaj się....tulaski
marzenka super że wczorajsze przedstawienie należy do udanych
sunday na szczęście bierzmowani i ich świadkowie mieli miejsca siedzące
a wakacje nasze przedszkole jest zamknięte... lipiec pracuje fulmana a w sierpniu radości

anaocnda byłam dzisiaj na zakupach w Leclercu i spojrzałam na Twoje lodóweczki....bałagan narobili ludzie....widać że dzisiaj wolne miałaś :-):-):-):-)
sienio super że udało Ci upolować prezent dla Julci w miare tani bo przed dniem dziecka wszystkie zabawki raptownie drożeją....
w Pliszczynie sercanie mają super teren i często są tam organizowane różne imprezy....kiedyś jeździłam tan na koncerty i zjazdy młodzieży...
karlita zdróweczka dla Norbusia....
paragrafy karne dla dzieci...ha ha ha dobre...kurcze skąd się biorą tacy księża????
a o cebuli słyszałam ale na użądlenia osy....ale może i na ugryzienia komarów zadziała ...
madzienka kurcze ale masz zadanie....może spróbuj zrobić taki wieniec na opasce z liści laurowych spożywczych...
ja oczywiście po raz kolejny przegapiłam kupony...no trudno...
justynka co to za dodatkowe badanie musicie zrobić....????
patlysia bardzo mi przykro...trzymaj się....tulaski
marzenka super że wczorajsze przedstawienie należy do udanych
sunday na szczęście bierzmowani i ich świadkowie mieli miejsca siedzące

a wakacje nasze przedszkole jest zamknięte... lipiec pracuje fulmana a w sierpniu radości
, dziś spotkałam znajomą z córeczką jest z rocznika Radka tylko, że ze stycznia. Zaprosiła mnie do siebie na kawę
, no ale jak masz mieć całe wakacje wolne to jakoś przetrwasz jeszcze miesiąc
jakoś tak naleciało mnie dzisiaj na kucharzenie
więc na spokojnie usiąść i coś napisać to już ciężko
a jeszcze wieczorami wzięłam się za ćwiczenia
zapisałas się już na sesję foto?ja mam kupony,ale nad terminem sesji jeszcze myślę