Marta1981
Rodzyneczka
Justynko,to spiszemy się na GG;-) .
.

.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 .
.Od jutra mam zamiar zacząć go przyzwyczajać do rytmu przedszkola, wcześniejsze wstawanie, posiłki, żeby przynajmniej z tym nie miał problemów. Cała rodzina już przeżywa jak on sobie poradzi. Ja do tej pory byłam pełna optymizmu ale tak jak ich posłuchałam to zaczynam się martwić.
 ;-).Ale dzięki.Ja tylko z Julem będę,bo my i tak po podróży,bo wybieramy się na kilka dni w góry
;-).Ale dzięki.Ja tylko z Julem będę,bo my i tak po podróży,bo wybieramy się na kilka dni w góry i w czwartek zjedziemy a ja w piątek do pracy, a w sobotę planowałam piffo z paniami z przedszkola Olka(bo ja w 3 grupowej byłam).
 i w czwartek zjedziemy a ja w piątek do pracy, a w sobotę planowałam piffo z paniami z przedszkola Olka(bo ja w 3 grupowej byłam).

póki co same przecieranki, bułeczka bez skórki, ziemniaczki rozgniecione z rozgotowanym kurczaczkiem-bo cała reszta sprawia ból dziąseł:-(
póki co same przecieranki, bułeczka bez skórki, ziemniaczki rozgniecione z rozgotowanym kurczaczkiem-bo cała reszta sprawia ból dziąseł:-(Witam moje kochane!
Ja raczej przyjade na spotkanko bez Filipa...jemu sie przewaznie nudzi na takich spotkaniach-no chyba że ma obok plac zabaw albo cos;-)
Tak więc przybede tylko z nienarodzonym:-)

No znakiem to chyba wózki będąHej mamuski, mam nadzieje ze 30 bedziemy w lublinie bo ja z checia poznalabym Was...a Wy mnie???
30 sierpnia godz. 10 przed plaza...jaki znak rozpoznawczy???
 ;-)
;-) .Ja z Justynką i Aluśką się znam.W razie czego mamy fotki na NK to się rozpoznamy- szukać K******(nasza 4 na fotce);-).
.Ja z Justynką i Aluśką się znam.W razie czego mamy fotki na NK to się rozpoznamy- szukać K******(nasza 4 na fotce);-).