reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Mąż dzisiaj przed godz.6 musiał wyjechać więc ja zaprowadziłam małą do przedszkola. Teraz szybka kawka i głowę umyć muszę bo na godz.10 do gina się wybieram :tak::tak::tak:
Po wczorajszej wizycie u laryngologa wszystko niby ok, lekarka mówiła że już nie widzi stanu zapalnego no i wysłała nas znowu na badanie słuchu, tak więc za tydzień idziemy przebadać słuch no i wtedy zobaczymy co dalej :eek::eek:

reklama
cześć dziewczyny
Ale puchy z rana, ja już po śniadanku ale chyba zanurzę sie jeszcze w kołderkę, bo nocka do d..y.
A pogoda taka siwtena ze juz nastawiam kolejne pranie z małego ciuchamia, i obowiązkowo spacer bo wczoraj to myślałam ze padne z nudów w domu.
Anaconda do dobrze ze z Mają wszystko w porządku
Misia a może to nie katarek, bo gdzie Natalka by go złapała.

Hej kobietki:-)
Wczoraj mialam zaganiany dzien i jakos czasu nie bylo zeby do was zajzec.....
U nas byla piekna pogoda wiec porzadki kolo domu robilysmy z Karolina,tzn. ona w wozku grzecznie siedziala i sie przygladala jak mamus plewi ogrodek:-D...a potem drzemke strzelila i jakby nie to ze glodna juz byla, to bysmy do wieczora siedzialy na dworze,Gosia tez grzecznie mala w wozku wozila po podworzu,bo wolne w szkole mieli-testy 6 klasy pisaly.
A dzis tez piekne sloneczko od rana,upichce cos na obiad i tez pojdziemy na spacerek....:happy:

witam z rana

anaconda dobrze że Maja juz lepiej, sprawdzicie słuch i wszystko bedzie ok:tak::tak::tak:

fornetka ja też wszystko prałam i prasowałam w ostatnim miesiącu, a co radochy maiłam, bo te ciuszki takie fajne:-D:-D:-D:-D

Misia zdrówka dla maleńkiej zyczę, a może to od suchego powietrza, mój mały casami tak ceżko oddycha i nosek mu się zapych, ale jak nawile powietrze w pokoju to jes:tak::tak:t ok, a jak noc minęła???

moje dziecię znowu zacze lo rano wstawać:confused2::confused2:, normalnie chce matkę wykończyć:-D:-D:-D:-D, ale aczą się interesować zabawkami więc układam go w takim bujaczku lężaczku zawieszam mu zabawki na paaku i radocha że aż, a ja mogę się trochę sobą zając:tak::tak::tak: i ładnie mi też usypia w tym bujaku, przynajmniej na recach nie musze go lulać.
po szczepieniu wszystko ok, zadnych odczynów:tak::tak::tak: cieszę się bo myślałąm że bedzie gorączkował albo strasznie marudził, miał tylo lekki obrzęk w mijscu ukłucia
dziś znowu ładna pgoda więc na spacerek idziemy:-D:tak::tak::tak:

miłego dnia kobitki

Hej dziewczyny

U nas dziś piękne słońce, mam zamiar zabrać młodego na spacer. Muszę go trochę rozruszać przed pójściem do przedszkola. ;-) Później przede mną sprzątanie, pranie, prasowanie i pieczenie ciacha. Filipek, w niedzielę ma imieniny ale że obiecaliśmy mu wyjazd do Lublina to goście będą jutro.

Dziewczyny czy mogłybyście mi polecić jakiś sklep z rowerami dla dzieci, który byłby otwarty w niedzielę? Chcialibyśmy mu kupić już taki trochę większy z 4 kołami no i prowadnik musi być. Doradźcie coś, plis.

A i jeszcze zobaczcie sobie to, masakra :no::
Uwaga na trujące ubranka - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 09.04.2010

Kubusiu najlepszego z okazji 1,5 roczku, zdrówka!!!

Pani w aptece tam pracująca chyba się pominęła z powołaniem.:eek:

koło mnie też jest taka apteka, chyba 2 panie tam pracują tylko, ale obie chyba pomyliły zawody:sorry:

maltanka ,ale utrzymanie jest troche inne-mieszkania tez-wiadomo!!!:eek: A kredytu tak latwo wcalenie dadza od razu.

sundey to zależy na co się trafi, kiedyś mieszkałam tam i utrzymanie mniej więcej takie samo poza wynajęciem mieszkania, a z kredytem, no jednak są większe szanse:tak:

co do prezentu kurczę nie wiem, może jakiś portfel, albo coś z kosmetyków:sorry:

Jula grzecznie siedziała...więc Maltanka spokojnie mozemy umowic sie na spacerek:-D:-D:-D

Madzienka to jak w przyszłym tygodniu????

sunday_ mi też niezręcznie jak rodzice coś mi kupują a potem pieniedzy nie chcą, ale moja mama mów że jak tylkoże t bedzie nampomagać,

no właśnie, dzisiaj mi mama przywiozła nową firankę do Huberta pokoju, o kasie nawet nie było mowy:sorry:

Kupilam sobie urzadzenie wielof. Canon za 159 zl :):) jestem zadowolona, bo takie wlasnie chcialam :) zeby tylko dzialalo bezproblemowo :p
Zainstalowalam sobie przegladarke opera i nie moge edytowac tekstu, ani emotikon wstawiac...:(

Widzę, że udany zakup. Ja mam takie urządzenie HP:tak:

zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacerek:tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Misia super, że spacerek się udał. Jak zaczniecie dłużej chodzić to się umówimy, tak żeby mój też pospał na dworze i można wyło pogadać:tak:

Po wczorajszej wizycie u laryngologa wszystko niby ok, lekarka mówiła że już nie widzi stanu zapalnego no i wysłała nas znowu na badanie słuchu, tak więc za tydzień idziemy przebadać słuch no i wtedy zobaczymy co dalej :eek::eek:

to dobrze, że z uche lepiej:tak:

moje dziecię znowu zacze lo rano wstawać:confused2::confused2:, normalnie chce matkę wykończyć:-D:-D:-D:-D,

mandziula chyba musisz się do tego przyzwyczaić:-):tak:

Dziewczyny czy mogłybyście mi polecić jakiś sklep z rowerami dla dzieci, który byłby otwarty w niedzielę? Chcialibyśmy mu kupić już taki trochę większy z 4 kołami no i prowadnik musi być. Doradźcie coś, plis.

Uwaga na trujące ubranka - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 09.04.2010

hmm w niedzielę, w Olimpie jest "Go Sport" tam mają sporo rowerków i w niedziele otwarte. Na razie nic innego mi nie przychodzi do głowy.

BTW widziałam to, masakra:wściekła/y:

ufff a teraz się witam

ja dopiero teraz bo rano przykręcaliśmy karnisz u małego w pokoju i tak zeszło. Babcia mu kupiła firankę w myszki miki:-) Ale ciepło nam się zrobiło, póki mały śpi biorę się za książkę. Kurczę mojemu nie chce się po pracy zajechać na UMCS, a muszę do księgarni:crazy: i pewnie sama się wybiorę po południu, albo jutro:confused2: ech te chłopy....

Ja już po wizycie u gina, dostałam opieprz od położnej i od ginekologa że zwlekam z drugim dzieckiem, normalnie czułam się jak uczeń w szkole, zaczęły się wywody na temat jakie to teraz są problemy z zajściem i że my kobiety nie zdajemy sobie sprawy z tego a z roku na rok nasza rozrodczość drastycznie maleje :szok::szok:
Fogia ze sklepem nie pomogę bo mało Lublin znam, wiem tylko że u mnie w bloku jest duży sklep z rowerami i serwis i widać ze popyt jest niezły, ale w niedzielę ten sklep niestety zamknięty
Artykuł masarka i bądź tu człowieku mądry i kupuj a potem si okazuje co to takiego :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie u gina, dostałam opieprz od położnej i od ginekologa że zwlekam z drugim dzieckiem, normalnie czułam się jak uczeń w szkole, zaczęły się wywody na temat jakie to teraz są problemy z zajściem i że my kobiety nie zdajemy sobie sprawy z tego a z roku na rok nasza rozrodczość drastycznie maleje :szok::szok:

Anaconda a nie dała Ci przypadkiem rady jak znaleść dobrą pracę żeby mieć za co wychować dziecko i gdzie mieszkać:confused2: jak mnie denerwują takie rady, wszyscy tylko kiedy i kiedy:confused2::eek:

Fogia ze sklepem nie pomogę bo mało Lublin znam, wiem tylko że u mnie w bloku jest duży sklep z rowerami i serwis i widać ze popyt jest niezły, ale w niedzielę ten sklep niestety zamknięty
Artykuł masarka i bądź tu człowieku mądry i kupuj a potem si okazuje co to takiego :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

właśnie tam kupiliśmy rowery dla siebie:tak: no tylko właśnie w niedzielę zamknięty.

Maltanka ich nie obchodzi czy pracujesz czy i czy masz za co żyć a najlepiej to jakby się często chodziło bo oni wtedy więcej kasy mają :crazy::crazy::crazy:
Ale się zachmurzyło?! A ja popołudniu umawiałam się z koleżanką na plac zabaw :szok::szok::szok: - chyba nici z tego będą :-:)-:)-(

reklama
Do góry