reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja się zastanawiałam dlaczego nikogo nie ma :baffled:

Moje dopiero zasnęły. Tzn. Justysia poszła spać jakąś godzinę temu ale się przebudziła. Normalnie jak nie ona. Już myślałam, że i ona bunt na spanie zrobi. Natalka to się wierciła na łóżku jakieś półtorej godziny :szok:. Nie wiem co się jej dzieje. Ma takie trudności z zaśnięciem. Nigdy tak nie miała. Dopiero jak wyszlam z pokoju, bo chciałam iść po miód (podobno pomaga zasnąć), to zasnęła. Jeszcze do tego jakiś katar nam się przypałętał.

Jestem padnięta. Ale już poczekam na M, bo do 22 pracuje. Chyba i mnie choroba jakaś dopada, bo telepie mnie strasznie, albo to ze zmęczenia.

sienio a gdzie to przedszkole?? I ile kosztuje??

reklama
Witam i zmykam, cały dzień w rozjazdach, mega padnięta, ksiądz spóźnił się 2,5 godziny:wściekła/y: i do nas dotarł o 18:10 i to wszystko na szybkiego że w pacierzu nie szło go dogonić:no::baffled:.

Wrzucam na kulinarny;-):tak:.

dzięki:tak::tak:wypróbuję niebawem:tak:

hmmm....reszta cytatów mi zniknęła:wściekła/y:
karlita trzymam kciuki żebyście szybko wyszli ze szpitala:tak::tak::tak:
:-D:-D:-Ddobre to z prysznicem:-D:-D:-D:-D

Ja też dotarłąm juz do domku i Wam bardzo dziekuje za mile spedzony czas...w drodze powrotnej małe zakupy w Tesco bo po tym słodkim pucharku oj przyszła ochota na cos ostrzejszego wiec własnie skonczyłąm konsumować zapiekanki:-)

Madzienka ominełam Maca czy o nieo zachaczyąłs...po piwku oj chce sie chce sie jesc:-)wpadnij za zapiekaneczki do mnie...

reklama
Ja też dziękuję za super spotkanko....musimy wychodzić częściej:tak::tak::tak:

Maltanka skleroza nie boli., możemy wstępnie umówić się na poniedziałek:tak::tak::tak:

Marzenko aj miałam ochotę ale zainteresowali mnie policjanci na przystanku:-D:-D:-D i jakoś z głowy wyleciało i jeszcze Madziarka mnie zgadała....;-);-);-);-)
a zapiekankę zjadłabym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madzia jak Julek???

Do góry