reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aneta82 oby panadol przyniosł ulgę Oli na całą noc:tak::tak:
Motylla to Ty jeszcze nie śpisz;-)
Mandziula zdrówka szczęścia i słodyczy Mikolajowi spóźniona e-ciotka aluśka życzy:tak::tak:
fajnie ze impreza urodzinowa sie udała:tak::tak:
06-zygzak-mcqueen.jpg
Justyna oby spokojnie Ci Michałek nocke przespał:tak::tak:

Anaconda mam nadzieję ze plasterek pomoże i Majeczkę nic a nic nie będzie boleć to kłucie:tak::tak:
Emilia nie zazdroszczę tej przygody z samochodem dobrze ze kolega Ci pomógł:sorry:
Sienio fajnie ze Julcia jest taka pomocna w przedszkolu:tak:
Madziara ładnie Ci nela w dzień pospała:-):-)
Sunday specjalnie na poprawę nastroju ;-)
Zobacz załącznik 327456
Marta jak sie czujesz?:sorry:

Walentynki ...w wolnej chwili wale tynki;-):-p
ale co by nie było kwiatuszka od P. dostałam:-)

reklama
Witam!
Od północy nie śpimy:no:chyba to wina brzuszka, bo Michał wierzga nogami i bąki puszcza. Teraz próbuje ululać go w wózku
Misia oby Natalce szybko i bez boleśnie wyszły te dwójki:tak:
Motylla fajnie, że spacerek z synkiem zaliczony, może Ty już go nie dźwigaj i oszczędzaj się:tak:
Aluśka super, że mąż pamiętał o walentynce dla Ciebie:-)
Udało mi się małego ululać. Mam nadzieję że nie obudzi się prędko

Witam i ja na chwilkę...

Marta jak się czujesz??? Jak chłopaki?

Anaconda zaciskam kciuki za bezbolesne szczepienie... Maja bądź dzielna!!

Mandziula wszystkiego naj naj dla Mikołajka!!!! Zdrówka uśmiechu i mnóstwa prezentów!!!!
Czekamy na zdjęcia z imprezki...

Madzieńka jeszcze raz powtórzę - Jula jest rewelacyjna!!!! :-D

Justyna i jak dalsza część nocki?? :dry: śpicie jeszcze?

Aneta a jak u Was?? pospaliście troszkę?

Antuanet a jak Wy się czujecie???

Czekam na RYB i zaraz idę się myć... :-)

Słonko świeci, mrozik mrozi... brrr ale mamy zimę na całego... ale czego tu chcieć - przecież dopiero co mamy luty :szok::baffled::baffled::baffled::eek:

Ostatnia edycja:
Witam i ja porannie :-):-):-)
Dzwoniłam o godz.8 zapisać się na szczepienie i dopiero na 17 mamy - dobrze ze Maję do przedszkola wysłałam bo by się nie doczekała chyba :-D:-D:-D
Sunday czekam ;-);-)
Madzienka na tych plastrach nic nie pisze żeby wcześniej odklejać a znajoma mówiła właśnie że jej synkowi dopiero pielęgniarka odkleja przed samym zastrzykiem :confused::confused:
Mandziula ja też nie mogę uwierzyć że twój Kola ma już roczek, przecież jeszcze nie dawno taki maluszek z niego był :szok::szok: Tylko patrzeć jak Norbert Karlity roczek będzie kończył ;-);-)
Justyna współczuję nocki, mam nadzieję że w dzień uda się trochę odespać :tak::tak:
Aneta oby panadol na ząbki pomógł :tak::tak::tak:

Witam ja tylko na chwilke, bo jestem miedzy sniadaniem a ubieraniem....pół nocy nie spalam-mialam mnostwo mysli ta robota-dyrektorka to chyba mnie wykonczy. Dzisiaj biore cos na sen.
anaconda dzieki,odezwe sie:-)

Miłego....

Witajcie BaBencje:-)
Ale mnie tu dawno nie było, ale przez te egzaminy nawet nie miałam głowy ani czasu do komputera zaglądać, na szczęście wszystko pozaliczane i to nawet dobrze:-)
Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić, teraz postaram się być na bieżąco.
Zaczął mi się nowy semestr i zapowiada się dużo roboty, poza tym w między czasie będę też pracować, także urwanie głowy:dry: no ale zarabiać trzeba.
Muszę się pochwalić, że Cypek ma już 2 ząbki i to 2 jednocześnie wychodziły, dość dzielnie to znosi, wytrwały chłopak:cool2:
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale nawet nie wiem co u Was, teraz postaram się czytać codziennie to będę w temacie:tak: Wybaczcie:sorry2:
A planujecie może jakieś spotkanie w najbliższym czasie? bo pewnie już mnie troche ominęło.
Jakby nie było wszystkim i małym i dużym zdrówka życzę.
Miłego dnia;-)

uff, nocka przespana, Panadol pomógł, jak tylko na noc dostała na łyżeczce to nie zdążyłam jej odłożyć, bo mi w locie zasnęła :-D jedziemy dziś na basen odrabiać czwartek, to się Ola trochę wyszaleje
Iwonka witaj i gratulacje za zdane egzaminy

a ja wczoraj nic nie kupiłam mężowi, bo krucho z kasą, i myślałam że on też nic nie kupi, a on wyskoczył z kwiatkiem w wazoniku, ale wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madziara78 o proszę, też mieszkasz na Kalinie :-), a można wiedzieć gdzie??

Jak moje śpią tak długo to też chodzę i patrzę czy wszystko ok :-D

sunday
mój też by mi nic nie kupił, gdyby nie to że mu powiedziała, że coś dla niego mam. Tyle że myśmy obchodzili Walentynki w piątek, bo wczoraj miał pracować, ale się pochorował.

Faceci tacy są, a kiedyś to mi kwiaty kupował o tak o. No a teraz muszę się upominać :dry:

mandziula to i jak się do życzeń dołączam :tak:, zdrówka dla synka. Fajnie że imprezka się udała :tak:

Madzienka przez to że tak ciągle piszecie o tym basenie, to mi się śniło, że i Natalka chodzi :-D

aneta82 i jak Panadol pomógł?? Nam pomaga :tak:

Motylla wiesz u nas to jest tak. Jak wezmę bliźniaka t Natalia chce chodzić. Jak wezmę pojedynczy to przejdzie trochę i do wózka chce :cool:.

Justyna2729 ojej a co się Michałkowi stało?? A może to tak ząbki aż dokuczają??

anaconda27 to u Was na szczepienia się zapisuje?? Ja to idę i tyle. Tylko że u nas to szczepienia od wtorku do czwartku i w określonych godzinach. Na pewno Maja będzie dzielna :tak:

iwonka07 gratuluję pozdawanych egzaminów i nowych ząbków :tak:

A ja się zaraz zbieram. Jadę na miasto. Znaczy tata mnie zawiezie, bo tego grata to już się nie czepiam :wściekła/y:. M nie wie o co chodziło mu. Odpalił po pół godziny. Durny samochód. Trzeba się go pozbywać.

A my nie śpimy od 4.30. Natalka nie mogła spać i się kręciła. I co chwilę pytała czy jestem w pokoju :szok:. Nie wiem, no może jej się coś śni i potem usnąć nie może.

Dzisiaj też ładnie to pewnie później na spacerek wybędziemy. Ale to pewnie dopiero około 15, bo zanim wrócę, to się zejdzie trochę.

Więc pewnie dzisiaj zajrzę dopiero wieczorkiem. No w końcu M w domu, to nie mogę cały czas się w monitor gapić :-D

heloł

słoneczko ładnie grzeje ale tylko przez szybę, rano patrzyłam to -12 było także siedzimy dzisiaj w domu, a niedługo ma babcia do nas przyjechać:tak:

misia skrobnęłam gg:sorry2:
anaconda oby szczepienie nie bolało
emilia udanego buszowania po mieście
madziara na co czekasz? co to RYB?

kupiliśmy Julci super kurteczkę z 50% rabatem na przyszłą zimę:tak::tak::tak::tak:

Maltanka dzięki za smska...i gratulacje rezerwacji wakacji, gdzie w końcu jedziecie???chwal się...
Ja tez wstawiam suwaczek wakacyjny i odliczam...

1. i znowu w H&M nie będzie co kupić:-D:-D:-D:-p
2. madzienka nad morze do władysławowa

Dotarłam już do domu. Spacerek udany, dziewczyny super:-),

super że spacerek się udał

a i w domu zageszczona atmosfera. Ja wiem ze Walentynki to biznes-biznes,no ale miło by było jakby coś-ktoś... a tu NIC :-(

sundey aj tam przejmujesz się takimi bzdetami, ja też jakoś tego "święta" nie czuję, dobre to było w podstawówce jak się kolekcjonowało pocztówki:-p

U mnie nic ciekawego. mamy sie dobrze (odpukać) :sorry: OstatnioJulka miala w przedszkolu przedstawienie ...

sienio
coś ty taka zaganiana?

A ja tylko na chwilę wyżalić się :wściekła/y:
Wzięłam sobie samochód, i...

wpółczuję i jak autko już uruchomione?

MIKOŁAJKU

Ile płatków ma stokrotka,
ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku,
tyle Słońca bez cienia goryczy,
ktoś, kto pamięta serdecznie Ci życzy!