reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Sunday a jednak maluszek nie poradzil sobie...straszna tragedia:no::no::no:jak oni sie maja od jakiegos czasu mowa byla ze to kwestia czasu pomoglo im to troche sie przygotowac????Oby Bog niedlugo obdazyl ich ponownie malenstwem i byli szczesliwi....
Justyna dobrze ze laryngolog mial dla Was dobre wiesci...

My wrocilismy z zalewu i w prdizu mam juz biszkopt z wisniami jak pachnie mniam mniam....Mati relaksuje sie przy bajce chociaz nalezaloby isc juz spac...

reklama
witam i ja

nareszcie ma chwilkę żeby was doczytać

sunday strasznie m przykro z powodu maluszka[*]

madzienka super że basenik udany, a w taką pgdę to rzeczywiście super sprawa:tak::tak:

justyna dobrze, że z uszkiem wszystko w porządku:tak::tak::tak:

dziewczyny, super że wyjazd się udał:tak::tak: a na taką opaleniznę to ja śmietanę stosowałam i w efekcie nawet skóra mi nie zeszła:tak::tak::tak:

a ja dzisieszy dzień mogę tylko jednym zdaniem podsumować: jak ja nie lubię poniedziałków!!!!!!!!!!! dobrze, że już się kończy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moje maleństwo już śpi:tak:, pochowałam ubrania do szafy i w końcu pokój odzyskał wygląd:-), pomyłam podłogi i zajadam się musli:tak:

Madzienka o to ciekawe o której Julcia pójdzie spać:-D

Idę do łazienki na relaksik:cool:

my po basenie, super dzisiaj było, woda ok nie za zimna i nie gorąca, teraz w środę idziemy

wy sprzatacie dzisiaj a mi się nie chciało, a wieczorkiem siostra napisała smska że przychodzi jutro do nas i na jutrzejsze zajęcie mam sprzątanie

justyna
super, że uszka Michasia czyste, ps. właśnie dlatego ja jak mogę unikam jazdy autobusem jeszcze w jedną stronę pojadę, bo ja mam akurat z pętli, ale z miasta:no: choć zauważyłam że w tych nowych autobusach są takie przyciski z narysowanym wózkiem- to chyba dla kierowcy wiadomość żeby bliżej krawężników stawał czy obniżał podwozie:confused:

sundey:-( straszna tragedia
ps. my też dziękujemy za wycieczkę, mi to najbardziej się z rollercastera śmiać chciało:-D:-D:-D

marzenka o placki pieczesz

mandziula to dobrze, że ten poniedziałek się kończy

Justynka a u jakiej Pediatry Ty byłaś ???
super wieści od laryngologa oby ząbki szybko i bezboleśnie wyszły

ehhhh co do podróży wózkiem autobusem to ja raz z gabi wybrałam sie na taka przejażdzkę i doszlam do wniosku że to bez sensu ... nasze autobusy nie sa przystosowane do tego a "uprzejmośc" ludzi do d***y

sunady w takich chwilach ciężko przynieść przynieść pociechę słowem ...
[*] straszna tragedia

mandziula i oby jutrzejszy dzień był lepszy :-)

Witam z rana. Ledwo oczy otworzyłam, w koncu nic mnie nie boli i mogłam normalnie spać:tak: Teraz zamiast sie ogarniać i szykować do pracy to siadlam przy kompie:zawstydzona/y: Ide robić jakąs herbatkę...

Witam i ja...

Sunday straszna tragedia... współczuję szczerze rodzicom
[*]

Marzenka mniam... az u mnie Twoje ciasto zapachniało :-)

Justyna dobrze że uszka są czyste - a zębole niech szybko wychodzą!!!!

Emilia to pewnie u roziców na działeczce jeszcze baluje :-) Aluśka a wy gdzie się poodziewacie??

Mandziula oby wtorek był o niebo lepszy od poniedziałku :-D

U nas Julcio już temp nie ma ale nic nie chce jeść - zupełnie nic... i dlatego jest strasznie osłabiony - podejrzewam że i jemu coś na brzuszku leżało... no nic - zobaczymy jak się będzie dziś zachowywał, może wreszcie mu to coś przejdzie - bo najgorsze dla mnie jest to że nie wiadomo co dziecku dolega... nie ma żadnych oznak choroby -na nic się nie skarży... tylko ta niedzielna temp, brak apetytu i całkowity brak sił i energii - jak nie u mojego synka... :-(

A na dworze już się robi gorąco... dziś znowu będziemy mieli upalny dzień...

Witam i ja :-):-):-)
U nas pobudka równo o godz.7 - wiercą od rana jak wariaci :szok::szok::szok: ale coś widziałam przez tą folię że chodzą z kubełkami z farbą więc może koło naszych okien będą dzisiaj malować :confused::confused::confused:
Poza tym mam dzisiaj gościa - przychodzi babka od mieszkania a na godz.15 idziemy do dentysty :dry::dry::dry: już się boję że Maja znowu nie będzie chciała otwierać buziaka :-:)-:)-( trzymajcie dziewczyny za nią kciuki żeby sobie pozwoliła poborować bo inaczej tragedia :dry::dry:
Co do opuchlizny na nóżce to po fenistil żelu ładnie zeszła i teraz został tylko bąbelek co świadczy o tym że jednak coś ją ugryzło, ale nadal smaruję i oby się zagoiło na dobre :tak::tak::tak:
Sunday oj jak ja współczuję rodzicom tego maluszka - straszna tragedia :-:)-(
Justyna super że z uszkami wszystko w porządku :tak::tak: oby teraz ząbki szybko powychodziły i był spokój :tak::tak:
Madzienka, Maltanka nie ma to jak woda w takie upały :tak::tak:

reklama
witam kochane mamuski.....ja na chwile(ostatnio cos zaniedbuje was-ale sila wyzsza-brak czasu na przyjemnosci:-()...teraz tez nie wiem ile Karolcia da mi popisac:sorry2:
Karolcie moja jakies meszki pogryzly,ze cala bidulka w bablach jest....:-:)-:)-(...wczoraj chyba pol apteki wykupilam ,jakichs specyfikow na to paskudztwo,ale czy zadziala to pojecia nie mam
confused.gif
,bo drapie sie strasznie ....kurcze komarow w tym roku wcale nie ma,a te meszki takie malusie ze przez moskitiere mi przelatuja do mieszkania,ze wieczorem nawet okna nie moge otworzyc,bo sie do swiatla pchaja....codziennie do pozna w nocy ganiam sie za tymi"bestiami" po pokoju ,juz mam dosyc...nie sadzilam ze zatesknie za komarami,te przynajmniej przez moskitiere nie wlazily:happy2:
Moi tesciowie pojechali na tydzien do najmlodszego synka do Ostródy,bo tam pracuje od maja....a ja w wielkim szoku,bo oni nigdy nigdzie nie jezdza a tu az na tydzien?
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

no i ja na gospodarce zostalam...he,he....
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
,dobrze ze tylko kury i kurczaki sa do opieki
laugh.gif

W sobote wieczorem Karolcia spadla mi z wersalki na tyl glowy...tak sie strasznie wystraszylam ze myslalam ze serce mi wyskoczy :-(....a ona tak strasznie plakala i jakos dziwnie przez rece leciala......ale po pewnym czasie sie uspokoila i niby jest ok,ale nie zycze takich przezyc nikomu
no.gif
....a mąz moj zamias zapytac jak sie Karolcia czuje, czy moze trzeba pojechac na pogotowie sprawdzic czy wszystko ok,czy mnie pocieszyc to jeszcze morde na mnie wydarl "ze i tak nic nie robie to moglabym chociaz dzieci dobrze pilnowac"......................................... .....................................zostawiam to bez komentarza,ale pol nocy przeplakalam -tak strasznie mi bylo przykro :-:)-:)-(...bo ile moge to chodze w pole i plewie ten durny tymianek,obiad zawsze ma na czas,a dzieci nie da sie tak pilnowec zeby ich na sekunde z oczu nie spuscic-zreszta co ja wam bede pisac same dobrze wiecie.............wiec od wczoraj znow ciche dni mamy,w polu tez nie bylam,no bo jak nic nie robie (tak jak on to stwierdzil) to po co bede chodzic w pole?
A zapomnialam napisac ze wyniki odebralam(robilam na TSH i cholesterol) i sa dobre,tzn.TSH ok ,a cholesterol jeszcze podwyzszony,ale spadl mi duzo....wiec sie chociaz z tego ciesze....:tak::happy2:
dobra spadam,bo juz Karolcia jeczy....sorki ze tak tylko o sobie pisze a do niczego sie nie odnioslam,ale brak czasu:-(,ale mysle o was codziennie:tak:;-):-)
Milego dzionka zycze:-)

Do góry