reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się pierwsza:-). Dzieciaki jakąś chwilkę temu wstali, więc zaraz będziemy się brać za śniadanko... Okropny ma kaszel Radek:no:, zobaczymy co pani dr powie na dzisiejszej wizycie. Aluśka z P i M są pewnie już w czd:tak:.
Mandziula: Jak minęła nocka:confused:
Elza: I jak kolano Cz.:confused:

reklama
Witam i ja porannie :-):-)
Zapowiada się piękny dzień ale z rana jeszcze tak ciepło nie było i Maja poszła do przedszkola w zimowej kurtce, już sama nie wiem jak ją mam ubierać :confused::confused:
A wczoraj około godz.20.30 mieliśmy niespodziankę - chodzili przedstawiciele coca coli i rozdawali gratisowo litrową butelkę z rabatem do McDonaldsa :-D:-D:tak::tak: która jeszcze miała takich gości? :confused::confused:
Dzisiaj muszę się trochę sprężyć bo mam kilka zajęć do wykonania i jeszcze basen nas czeka z Maja tak więc zaraz uciekam od kompa bo inaczej znów dzień przez palce przeleci ;-):-p:tak::-D
Elza pytałaś co to za film mnie tak zafascynował - "bóg zemsty" z Nicolasem Cage :tak::tak: polecam bo warty obejrzenia :tak::tak: i jak dzisiaj kolanko Czarka, nadal na niego narzeka? :confused::confused:
Madzienka jak minęła nocka, Lenka ładnie przespała? :confused::confused:
Antuanet super że wreszcie biegunka Wam odpuściła a jak dzieciaczki pobiegają po dworku to i apetyt wróci :tak::tak: z fartuszkiem nie pomogę niestety :no::no:
Motylla powodzenia na wizycie u lekarza :tak::tak: i super że cyrk podobał się :tak::tak: moja Maja zapewne też by była zachwycona :tak::tak:
Aluśka kciuki mocno zaciśnięte za wizytę w CZD :tak::tak: Paulina lub Ala dajcie znać co tam lekarze powiedzieli na temat Martynki :tak::tak:
Mandziula mam nadzieję że wczorajszy ciężki dzień poszedł w zapomnienie i dzisiaj będzie już lepiej :tak::tak: a co lekarz mówi na te infekcje Mikołajkowego siusiaka? :confused::confused:
Sunday a co u Ciebie, co się nic nie odzywasz? :confused::confused:

Witajcie ja już w domciu, Jula w przedszkolu, nawet już balkon umyłam korzystając z drzemki Lenki....
i zaraz ją budzę bo jemy mleczko i ruszamy na spacerek...:tak::tak::tak:na dworze już jest super...a co mówić w południe...

Nasza nocka na szczęście ślicznie przespana...Lenka już nie prężyła się:tak::tak:

Mandziulka a jak u Was???jak nocka i jak Zosia i Miki???

Anaconda życzę owocnego dzionka i udanego pluskania dla Majeczki:tak:
u nas byli w sobotę z Coca Colą:-)

Aluśka trzymamy mocno kciuki za wasza wizytę w CZD!!!!

Elizka jak kolanko Czarującego??

Sunday gdzie jesteś??jak humor??

Motylla zdróweczka dla Was i pisz jak wizyta....

miłego dnia

zobaczcie jakie cudo....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a4Fv98jttYA

Dzień dobry, witam się w ten piękny słoneczny dzień;-) Wypad do Wawy udany, no może poza niedzielą, ale sobota przepiękna, z samego rana wybraliśmy się do zoo, to prawie całkiem porozbierani chodziliśmy tak cieplutko:tak: Cypek przeżywa i cały czas opowiada, że był w zoo i co tam widział:-) Mamusia skorzystała z małych zakupów i tez zadolowona:-p

Elza jeju, ale się narobiło z tym kolankiem:no: jak Czarek teraz się czuje?

Anaconda chyba Ty pytałaś kogo my tam mamy w Wa-wie?:blink: Siostrę cioteczną, a że jej córki uwielbiają Cypka to non stop zapraszają:-) ale tym razem to chyba dał im w kość:sorry2: To smaczną miałaś wczoraj wizytę:tak: Miłego pluskania dzisiaj;-)

Justynka dziękuję wypad udany:tak: a jak Wasz weekend? dzisiaj już pewnie na dworku z Michasiem siedzisz taka ładna pogoda;-)

Normatywna przykro mi bardzo, że to badanie nie wyszło najlepiej...Ale tak jak dziewczyny mówią, teraz technologia jest tak bardzo zaawansowana, że sa na to sposoby i to nie jest koniec świata;-) Trzymam kciuki:tak:

Mandziula no to nieźle Ci dały dzieci popalić...jak dzisiaj humor:sorry2:??

Aluśka trzymam kciuki za wizytę i daj znać co powiedzieli lekarze

Sunday jak u Ciebie? w pracy trochę wytchnienia?

Antuanet z fartuszkiem nie pomogę, tez sama ostatnio szukałam dla Cypka i nic

Madzienka obejrzałam...rzeczywiście cudo:tak:

Idę zrobić kawkę, która chętna dołączyć?? Pewnie wszystkie na spacerkach:-) a ja kiszę się za szybą :-p

Ostatnia edycja:
Iwonka ja sie przyłaczę z kawką...bo zanim mój śpioch rozbudzi się to jeszcze dam radę ja wypic... super ze wypad do Warszawy udany...

Ostatnia edycja:
Witajcie

Ja mam juz ostatni dzień urlopu, ale niestety wszystko wskazuje na to, ze bede musiała go przedłuzyc:-( Julka ma czerwone gardło i od wczorajszego wieczoru mowi ze ja boli jak przełyka:-( idziemy do lekarza na 15... dziewczyny mam nadzieję, ze u Was ok...
anaconda, madzieńka super akcja, my tez mamy tę Coca-colę:tak:
motylla trzymamy kciuki za Martynkę, oby jej wreszcie pomogli
elza jak dzis kolanko Czarusia, poządnie je sobie potłukł:-(

Witam,witam...
nieco popracowałam,chwila przerwy;-)
Natalka z marudzeniem poszła do przedszkola:sorry2:za to wczoraj z tańców nie chciała wracać:-Dniestety coś zaczęła kichać...mam nadzieję,że z tego nic się nie rozwinie:sorry2:
hmm...do nas Coca-Cola nie dotarła:-:)-(
motylla trzymamy kciuki za Martynkę:tak:
elza oj to Czaruś mocno się uderzył:no:M wybiera się dziś na Unicką:blink:
Normatywna przykro mi bardzo, że to badanie nie wyszło najlepiej..:-(

Witam,

My zaliczyliśmy już ostatnią wizytę w laboratorium i krótki spacerek. Na dworze przyjemnie ciepławo, ale nasz plac zabaw jeszcze zamoknięty, a Michał krąży koło niego jak sęp:-D

Motylla pewnie że kciuki za Martynkę zaciskamy!!!:tak:Jak czegoś się dowiesz to daj nam znać... A jak wizyta z Radkiem u pediatry??

Sienio, Misia zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!

Anaconda powodzenia w załatwianiu spraw:tak:

Antuanet
dobrze że z dziećmi już lepiej...Może jak się trochę przegłodzą to im się w końcu zapragnie jedzenia:tak:. A my tam siejemy zboże, a zimą jeździmy rzadziej.

Mandziula jak tam Mikołajek, dochodzi do siebie po zapaleniu?

Eliza przykro mi z powodu wychowawczyni:-(Współczuję wczorajszego dnia z H...może dziecko po weekendzie takie rozbrykane...A jak dzisiejszy dzień w pracy?

Iwonka super że weekendzik udany:-)A co Ty tam kupiłaś?:-)

Madzienka filmik rewelacyjny:-), super że Lenka nockę ślicznie przespała:tak:

Patlysia i jak byłaś u teściowej pokazać wnuki?:-D;-)

Dzisiaj mam wizytę u gina, już myślałam że będę zmuszona wziąć ze sobą M:-p ale na szczęście w ostatniej chwili znalazłam dla niego opiekę:tak:.

Witam dziewczynki... bez sil zupełnie, nie wiem co jest ze mna ale resztkami sił obiad gotowałam, a sprzatania nie ruszyłam nawet....

elza, jejku, biedny Czarus, mam nadzieje, ze szybciutko noga opusci.. nie wiedziałam ze te trampolony tyle urazów spowodowały... zawsze myslałam o nich jak o super sprzecie do wyszalenia dzieci;)

Motylla, a co to za badania Martynki? ja chyba nie w temacie....

normatywna... ojjj to kiepsko :( jesli jeszcze jestes zainteresowana logopeda to moge kol zapytac ona ma córeczke z tym samym problemem i sama tez ma aparat, wiec troche lekarzy przerobiła....

a co z u marzenki? bo nie dam rady przejrzec wczesniejszych stron a troche jej nie było...

maltanka, i tak cierpliwa dla sasiadów jestes :)

Justyna, dobrze ze opieka dla M jest:)

mandziula, madzienka, wy chodziłyscie na warsztaty "mamo to ja" warto?

lece, bo szymon skonczył obiad i idziemy po Tymka

reklama
Heja, my już po spacerku, zaraz szybki obiad i na dwór- przynajmniej tyle spokoju co na dworze;-)
sienio zdrówka dla Julki
madzienka dobrze, że Lenka przespała ładnie nockę
justyna powodzenia u lekarza, to ze zbożem macie mało roboty ja głupia posadziłam porzeczki, truskawki i maliny i teraz będę zasuwała z "motykolem" cały czas:-D:tak:dobrze, ze reszta obsiana zbożem bo też planowałam co innego...;-) a u teściowej nie byłam- Kuba tak marudził, że darowałam sobie;-)
misia oby Natalka się wybroniła i żadne choróbsko jej nie dopadło:tak:
mandziula na zapalenia to polecam nasiadówki z rumianku i przemywanie no i my dostaliśmy (dla Emilki) clotrimazolum... oby Mikiemu szybko to przeszło:tak:
motylla kciuki za Martynkę zacisnięte:tak:
iwonka to fakt, aż szkoda siedzieć w budynku jak na dworze taka super pogoda..
atali sprzątanie nie zając... odpocznij:tak:
elza dobrze, że z kolanem Cz już lepiej:tak:
antuanet fajnie, że z dzieciakami już lepiej:tak:
Kurczę jakiś czas temu zapisałam się na warsztaty mamo to ja i cho...a jasna Jarek w poniedziałek ma mieć jednak pierwszą zmianę i chyba muszę im napisać e-maila, że nie dam rady przyjechać bo nie mam czym.... ech a tak się cieszyłam, że w końcu wyjdę z domu...

Do góry