reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sienio ciekawe jak rozwiążą te objazdy.
:eek::eek::shocked2::shocked2:
jutro sie dowiem to opowiem:-D

anaconda pojedziesz Kosmoswką potem skręcisz w Willową, którą przejedziesz całą na rondzie prosto przez Gajową az do końca a potem w lewo Zbożową i dojedziesz do Warszawskiej przy Skansenie a potem juz prosto do mamuni:tak:
madzieńka tak myslalam,ze zrezygnujesz z tego chustowego spotkania:-D
misia biedny Staś,a moze to poszczepienne?

reklama
niestety nie dotarłam na warsztaty, zła jestem, bo się nastawiłam, ale niestety nie mogłam:crazy:

Madzienka w listopadzie byłam na tym tańcu w chuście też w DDK Węglin i ta sama prowadziła dziewczyna co dzisiaj miała prowadzić i wtedy fajnie było, także przypuszczam że i dzisiaj było warto.

sienio zazdrościłam Ci ale do dzisiaj...już przestałam ha ha ha bo ja jutro mam wolne...:-D:-D:-D
powodzenia w dotarciu do pracy

madzienka i tego Ci życzę z całego serca....niech Lenka spi jak długo może...sen = zdrowie....

misia o masz znowu....zdrówka dla Stasia

anaconda takie życie....skończyło się to co dobre....teraz razem będziemy odliczać czas do dnia wolnego....
udanego wyjazdu do Radomia

sunday kamery!!!! to teraz będziesz na cenzurowanym :-):-):-)

dobranoc kochane kobitki....życzę Wam i sobie długiej spokojnej nocy...

Dzień dobry, pierwsza!!:-) Ja już w pracy, ale tylko do 13 i uciekam, tylko coś pogoda nam się popsuła:sorry: Jeżeli chodzi o to badanie kału, to dodatkowo mamy zrobić jeszcze na Lamblie, ale w razie czego będę rozmawiać o tym, żeby i tak odrobaczyć. Udało mi się namierzyć ortopedę, ale dopiero na 15 maja był wolny termin, mimo, że prywatnie:sorry:

Misia jeja, no zdrówka dla Was...oby chociaż Natalcia się uchowała

Sienio jak dzisiaj droga do pracy??

Witam. U nas chorobowo, Radek i Krystek zasmarkani i kaszlący :no:. Zmykam do chłopaków bo napastują mnie,żeby im bańki puszczać:eek:.
Przecież ja jutro do Radomia się wybieram :szok::szok::crazy::crazy:
I jak się jechało:confused:

Ja dzisiaj jakas dziwna, tzn chyba czułam zmianę pogody i siły mi odebrało. W pracy szum, hałas oprocz dzieci to wiercenie stukanie itp. Kamery nam zakładają i wiercą grube mury. :eek:
Wielki brat patrzy :dry:

ja na chwilkę :sorry:dzieci były zdrowe, już nie są :no:Staś zasmarkany, ma 38,2 stopni:wściekła/y: Natalka się trzyma:confused2:na wszelki wypadek eksmitowaliśmy ją do babci :confused2:
Zdrówka życzę:tak:

Witam

Ale pustki dzisiaj:sorry: ja mam mega wqrza, bo w przyszłym tyg przez 4 dni będe pracowała po 10 godzin i nie da sie z tego wymigać:confused2: kij im w oko za te nadgodziny i troskę o mój portfel:crazy:

anaconda
moze byś opisała jakspedziłaś dzisiejszy dzień? dotarłas do mamusi?
misia jak Staś? przeszło mu?
motylla zdrówka dla chłopaków!
iwonka to odrobaczanie polega na wypiciu chyba 20 ml płynu o smaku owocowym:tak: i po 3 tyg powtarza sie i tyle. Bardzo to przeżywałam, a nie było czego:-D a droga do pracy ok, ale nie jechałam dzis inną drogą, ciekawe co bedzie w poniedziałek rano:szok:

Witam Was dziewczynki :-)
Ale was na dzieciaczkowych warsztatach jutro będzie:tak: a na brzuchatkach ja sama...jedna kolezanka moze przyjdzie a druga sie waha;) to na szczescie tak zupełnie sama nie będę ;)

Tymek przeziebiony... ehhhh, Szymon na razie sie trzyma....

Ja sobie ziólka na balkonie posadziłam -Tymek dzielnie pomagał, no ale ze mnie taki ogrodnik, ze nie wiem czy cos wzejdzie;) No ale to mój pierwszy raz, wiec jestem przygotowana na porazke :-D w razie czego kwiatki posadzimy :-D

sunday, ojjj, ale sie załatwiłas, współczuję...

Mandziula, uśmiałam sie z odpadnietej podeszwy:-D:-D:-D niezły aparat z Mikiego, ciekawe co tam nawywijał :-D

Madzienka, to niech tak dalej zostanie, 8h ciurem w nocy:happy: czyli to jest możliwe:rofl2:

ps, no nie mówcie, ze 9.30 a ja pierwsza jestem;) gdzie jestescie? ;)

reklama
Witajcie. My wczoraj cały dzień spędziliśmy u rodziców, samochód u mechanika a my w oczekiwaniu na naprawę pomagaliśmy w porządkach pozimowych. Kasy poszło na auto,a za tydzień jeszcze raz i pewnie jeszcze dłużej się zejdzie:eek: oby tylko pogoda była ładna to i więcej się skorzysta ze świeżego powietrza.:tak:

misia jak u Was nocka? Zdrówka dla WAS!!!

karlita no i jak u Was?

sienio współczuje przyszłęgo tygodnia...

elza Motylla na szczęście kamery będą tylko na dworze i na korytarzach, a klasach nie...:tak:

Motylla zdrówka dla Was!

iwonka wlasnie te terminy u ortopedy masakryczne... a gdzie wkoncu i do kogo idziecie?

mirosia zdrówka dla Marzenki!

Do góry