anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-)
Ja już po pracy ale ludzi tyle że ...

Mąż mi wreszcie opony zmienił na letnie więc od soboty będę już na spokojnie jeździć

Madzienka te ciasteczka były w promocji takie paczkowane francuskie z czekoladą, rogaliczki i z dżemem - polecam bo wyszły fantastyczne

Na jutro zapowiadają deszcze i burze wiec wcale się nie dziwie że nie masz ochoty iść na komunię ;-);-)

Elza zdrówka dla Czarka, nie wiem jak ten mój kierownik się nazywa, ma na imię Marcin i mieszka na Czechowie

Patlysia współczuję popsutej pralki, no i szkoda że przez nią musicie zrezygnować z weseliska :-
-(
Gon1a jasne ze dzisiaj pracowałam
oby Maciusiowi poprawił się humorek 

Sunday udanych urodzin taty

Maltanka no nie dziwię że się że cali ubłoceni wróciliście
;-);-)
Dzisiaj krążyła koło mnie dyrektorka i mi działała na nerwy

Zmykam bo zaraz jedziemy na wieś tylko tak się zastanawiam poco skoro taka kiepska pogoda

Ja już po pracy ale ludzi tyle że ...

Mąż mi wreszcie opony zmienił na letnie więc od soboty będę już na spokojnie jeździć

Madzienka te ciasteczka były w promocji takie paczkowane francuskie z czekoladą, rogaliczki i z dżemem - polecam bo wyszły fantastyczne

Na jutro zapowiadają deszcze i burze wiec wcale się nie dziwie że nie masz ochoty iść na komunię ;-);-)

Elza zdrówka dla Czarka, nie wiem jak ten mój kierownik się nazywa, ma na imię Marcin i mieszka na Czechowie

Patlysia współczuję popsutej pralki, no i szkoda że przez nią musicie zrezygnować z weseliska :-
Gon1a jasne ze dzisiaj pracowałam

oby Maciusiowi poprawił się humorek 

Sunday udanych urodzin taty

Maltanka no nie dziwię że się że cali ubłoceni wróciliście

;-);-)Dzisiaj krążyła koło mnie dyrektorka i mi działała na nerwy

Zmykam bo zaraz jedziemy na wieś tylko tak się zastanawiam poco skoro taka kiepska pogoda

. Napisałam ale nic mi się nie uchowało
. Mam dosyć swoich jęczących dzieci
bo w naszej parafii jest sesja fotograficzna i nabożeństwo dla komunistów o 17-moim zdaniem to całkiem bez sensu tak ciągać te dzieciaki