reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Ja już po pracy ale ludzi tyle że ... :szok::szok::szok:
Mąż mi wreszcie opony zmienił na letnie więc od soboty będę już na spokojnie jeździć :tak::tak:
Madzienka te ciasteczka były w promocji takie paczkowane francuskie z czekoladą, rogaliczki i z dżemem - polecam bo wyszły fantastyczne :tak::tak:
Na jutro zapowiadają deszcze i burze wiec wcale się nie dziwie że nie masz ochoty iść na komunię ;-);-):tak::tak:
Elza zdrówka dla Czarka, nie wiem jak ten mój kierownik się nazywa, ma na imię Marcin i mieszka na Czechowie :tak::tak:
Patlysia współczuję popsutej pralki, no i szkoda że przez nią musicie zrezygnować z weseliska :-:)-(
Gon1a jasne ze dzisiaj pracowałam :tak::tak: oby Maciusiowi poprawił się humorek :tak::tak:
Sunday udanych urodzin taty :tak::tak:
Maltanka no nie dziwię że się że cali ubłoceni wróciliście :-D:-D;-);-)
Dzisiaj krążyła koło mnie dyrektorka i mi działała na nerwy :crazy::crazy:
Zmykam bo zaraz jedziemy na wieś tylko tak się zastanawiam poco skoro taka kiepska pogoda :sorry2::sorry2:

reklama
sunday mufinki mniam mniam ale narobiłaś smaka może ja z Cz zrobię.....udanej imprezki u taty

madzienka byłam w Olimpie i nic specjalnego mi się nie rzuciło w oczy....ale jeszcze muszę poszukać....
bo to tak jest jak Ci nie potrzeba to wszystko jest a jak szukasz czegoś konkretnego to nic Ci się nie podoba albo nic nie ma:baffled::baffled::baffled:
skoro Ci się jutro nie chce iść to może oznaczać że będziesz się dobrze bawić....czego Ci życzę...

anaconda o widzę że nie tylko mnie dyr wkurza....:-):-) udanego wyjazdu na wieś....

Witam. No i gdzie jest ten autosave:wściekła/y:. Napisałam ale nic mi się nie uchowało:no:. Mam dosyć swoich jęczących dzieci :wściekła/y:, niech kończy się wolne W. bo jego też mam dosyć:wściekła/y:, a wszystko przez zbliżającą się @:baffled:. Poszłam dzisiaj zapalić świeczkę u mamy:-( i trochę pogadałam z nią.:-( Ramię mnie boli i nie mogę ręki za bardzo podnieść :no:, muszę sobie je posmarować.
Elza: Zdrówka życzę Cz, oby nic mu się nie rozwinęło:tak:
Patlysia: Przykro mi, z powodu zepsutej pralki
Sunday: Wszystkiego najlepszego dla twojego taty i udanej imprezki życzę:tak:

Witajcie

madzieńka udanej imprezy komunijnej:tak: jak bedzie nudno to zawsze mozecie sie zmyc, macie małą Lenkę:tak: Mam do Ciebie pytanie, pewnie wiesz gdzie mozna kupić bluzeczkę ciażową z :sorry:z takim fajnym nadrukiem? Coś w stylu jak Ty miałas tę białą:tak:
elza oj tak zawsze tak jest jak czegoś sie szuka:sorry:
anaconda ale narobiłas ochoty na rogaliki francuskie:tak:
sunday udanej imprezki rodzinnej:tak:

miłego piątku:tak:

Witam :-):-)
Ale brzydki weekend majowy :sorry::sorry: współczuję każdemu kto sobie wziął wolne :baffled::baffled:
My zjechaliśmy już do domu ale bez Mai bo jutro po pracy znowu na wiochę uderzamy :sorry::sorry:
Sienio jak będziesz w lidlu to polecam zakup tych ciasteczek bo są naprawdę pyszne :tak::tak:
Elza z dyrką to ja już na pewno się nie zaprzyjaźnię - odpychająca baba :crazy::crazy:
Motylla oby złość na wszystkich szybko u Ciebie minęła :tak::tak:

Witajcie my już w domciu....imprezka przymusowo musiała się już skończyć:-pbo w naszej parafii jest sesja fotograficzna i nabożeństwo dla komunistów o 17-moim zdaniem to całkiem bez sensu tak ciągać te dzieciaki:baffled:ale to wymysł proboszcza....
Komunia sama w sobie całkiem przyjemna, zaliczyliśmy spacerek po starym mieście i lody, Lenka grzecznie przespała większość imprezki...a my spokojnie zjedliśmy obiad i pogadaliśmy z rodzinka!!!!

Anaconda jak te ciasteczka wyglądają, ja nie mogłam ich znaleźć:zawstydzona/y:

Sienio pełno ich w internecie....
tutaj masz ten w sklep w którym ja zamawiałam
BE! MAMA T- shirt WYCHODZĘ JESIENIĄ - BeMamaBaby.pl
a tutaj z obrazeczkami
Bluzki ciążowe

Eliza zawsze tak jest że jak się czegoś szuka to tego nie ma, mam nadzieje że jednak coś znajdziesz...
kiedyś na targu koło Novej była taka budka z takimi dodatkami ale nie wiem czy jeszcze jest bo wieki tam nie byłam...

a to nasza rodzinka w klimatach komunijnych....
IMG_2482.jpg
i pierwsza podróż Lenki jej nowym wóziem...
IMG_2392.jpg

Załączniki

• IMG_2482.jpg
    IMG_2482.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_2392.jpg
    IMG_2392.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 53
hello jak tam kolejny dzień majóweczki??????
my dzisiaj pojechaliśmy na wieś odwiedzić teściówkę bo dawno u niej nie byłam i przyznam że to był dobry pomysł bo nie wiem jak w Lublinie ale popołudniu tam wyszło takie słoneczko że cały czas siedzieliśmy na dworze delektując się słonkiem.....

madzienka super z Was rodzinka....a Ty kobito wyglądasz kwitnąco....macierzyństwo wyraźnie Ci służy....:tak::tak::tak:

anaconda jutro się wybieram do Leclerca może się spotkamy???? oh te dyr. współczuje że i Ty trafiłaś na jakąś nadętą babę
a Wy dzisiaj macie wolny wieczór z J może popracujecie nad rodzeństwem dla Majeczki;-);-);-)

motylla ja ręka przeszedł ból????

sienio w plazie jest sklep z odzieżą ciążową i tam też widziałam takie bluzeczki....

udanego wieczoru....

Elza teraz to ja starania odłożyłam bezterminowo :-p:-p:-p u mojej teściowej żadnego słoneczka dzisiaj nie było :-:)-( a nad ranem jeszcze ekspresowa burza przeszła :crazy::crazy: szukaj mnie jutro na mrożonkach :tak::tak:
Madzienka super foteczki i widzę że wreszcie "nowa fura" wyjechała ;-);-):-D:-D dla mnie też głupota jeszcze raz dzisiaj ciągać dzieci komunijne do kościoła :sorry::sorry:
a te ciasteczka to tak wyglądają

Załączniki

• DSCF8457.jpg
    DSCF8457.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 43
madzieńka ja potrzebuję na jutro, bo chciałam kupić siostrze ciotecznej i jakoś dopiero w środę o tym pomyślalam:sorry: ale poszukam jutro w Plazie a jak nie to kupię jakiś inny prezencik:tak: Pieknie wyglądacie:tak:
elza tak warto zobaczyć tam na taru obok Nowej mam nadzeieję ze to stoisko jeszcze tam jest i w Plazie jest świat spinek i takie stoisko na środku miedzy cubusem i cc. Dobrze, ze pojechaliście, bo u nas nie było ani grama słońca...
anaconda kusisz tymi smakołykami:-p

reklama
Sienio w plazie mają dużo fajnych ciuszków ale ceny z kosmosu...ale zajrzyj bo mają też promocje i wyprzedaże...

Eliza w Orkana też jest takie stoisko z akcesoriami...

Do góry