Tu też był bledziutki ,ja zrobiłam super czuły,Dam znać jutro czy będzie okres czy nast testy![]()
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Na objawy na tym etapie nie ma co patrzeć, mogą być takie jak PMS a może nie być ich wcale. Powtórzyłabym test innej firmy. Na tym ewidentnie widać kreskę.Raczej dziś, a nic mnie nie zbiera. Ale piersi tez nie bolą.cykle raczej regularne.
Brrrownie
Fanka BB :)
No krecha jak nic. Gratulacje! [emoji16]Dziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?
Fado123
Fanka BB :)
Gratulacje ,piękne kreseczkiDziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?
Dziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?
Super krecha
2 kreski jak bykDziś 28 dc.czy coś tu widać, cz u to kreska techniczna ?

To z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.2 kreski jak byk![]()
Załączniki
Przeciez jest jasna druga kreska, a nawet ona oznacza ciaze... Idz na betę a nie baw sie testamiTo z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.
Sierpień2020
Zaangażowana w BB
To są testy pozytywneTo z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Kochana, to są pozytywne testy. Jeśli masz możliwość iść na betę w tych ciężkich czasach, to zrób, jeśli nie, poczekaj dwa dni i zrób znowu test.To z dzis - dla mnie to chybs jednak nie ...no nic poczekamy jeszcze.
Jedna uwaga, może dziewczyny wiedzą coś więcej. Przeczytałam na tym forum bardzo dużo przypadków kiedy pink oszukał.