reklama
Patka2207
Fanka BB :)
No a lekarz co powiedziałCzy to jest ciaza
Kitsune
Moderator
Myślę, że lekarz by Ci powiedział że jesteś w ciąży gdyby to była ciążaCzy to jest ciaza
Rudzielec11
Ta Pani regularnie tworzy wątki i wrzuca zdjęcia z usg na którym nie ma nic z pytaniem o ciążę. Właśnie przeglądając forum przewinęła mi się kilka razy 
Klemensa
Trochę taki nastoletni vibe gdy się wydawało niektórym ze jak usiądą w piżamie na facecie to będzie boboTo albo troll albo Pani potrzebuje psychiatry
kamilakorek1
Zaciekawiona BB
Witam jestem tu nowa uprawiam z mężem seks przerywany ostatnia miesiączkę miałam 17 grudnia która była normalna później dostałam 8 stycznia ale było to bardziej 3 dniowe plamienie wykonałam kilka testów ciążowych i negatywne wczoraj rano zrobiłam kolejny i mi się wydaje że widać druga kreske ale nie jestem pewnaDrogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!![]()
Załączniki
reklama
bleucoco
Według mnie test jest wadliwy, kreska się nie wybarwiła prawidłowo. Zrob innyWitam jestem tu nowa uprawiam z mężem seks przerywany ostatnia miesiączkę miałam 17 grudnia która była normalna później dostałam 8 stycznia ale było to bardziej 3 dniowe plamienie wykonałam kilka testów ciążowych i negatywne wczoraj rano zrobiłam kolejny i mi się wydaje że widać druga kreske ale nie jestem pewnawizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień