Ewelina.Be
Fanka BB :)
Tak tak, Beta może urosnąć nawet dopiero za miesiącNie przejmuj się, ze beta będzie mniejsza niż jeden. Ma czas żeby urosnąć. Trzymamy kciuki.
Jak będziesz wybierać imiona to nas zaproś. Mam kilka fajnych sugestii...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tak, Beta może urosnąć nawet dopiero za miesiącNie przejmuj się, ze beta będzie mniejsza niż jeden. Ma czas żeby urosnąć. Trzymamy kciuki.
Jak będziesz wybierać imiona to nas zaproś. Mam kilka fajnych sugestii...
Tak ,wiem bo owulacja sie napewno przesunęła, o jakiś miesiąc mysleTak tak, Beta może urosnąć nawet dopiero za miesiąc
Tak, dziewczyny żartują, i to jak.Dziewczyny mam nerwice.. Proszę was jeżeli zartujecie to powiedzcie..
Nie jesteś w ciazy , ile masz lat ??Powiedzcie jak sobie zartujecie bardzo proszę... Mam chorobę nerwice i już się mi na to odbija że strachu......
Nie nie jesteś w ciąży. Dziewczyny sobie jaja robią. Wrzuć na luz.Powiedzcie jak sobie zartujecie bardzo proszę... Mam chorobę nerwice i już się mi na to odbija że strachu......
@KaamilaaaDziewczyny ja wiem ze lubicie się pośmiać i spoko, też lubię [emoji6]ale szczerze nie rozumiem tego naśmiewania się już w kolejnym wątku. Nie nie jesteś w ciąży. Dziewczyny sobie jaja robią. Wrzuć na luz.
Hey, nie jesteś w ciąży. Idź do lekarza ginekologa i zapytaj o antykoncepcję. Na pewno antykoncepcja pomoże ci spać spokojniej.Dziewczyny mam nerwice.. Proszę was jeżeli zartujecie to powiedzcie..
A ja nie rozumiem jak można aż tak bardzo nie orientować się jak wygląda cykl u kobiety.....Dziewczyny ja wiem ze lubicie się pośmiać i spoko, też lubię [emoji6]ale szczerze nie rozumiem tego naśmiewania się już w kolejnym wątku. Nie nie jesteś w ciąży. Dziewczyny sobie jaja robią. Wrzuć na luz.
Ok. Racja, konstruktywna krytyka jak najbardziej na miejscu. Ale wiesz co, skoro to przerażone dziewczę jest tak bardzo dorosłe na współżycie to uważam że odpowiedzialne byłoby najpierw poznać podstawy zapłodnienia, wsłuchać się w swoje ciało i zrozumieć na czym polega cykl. A nie zaczynać od d..py strony, a później wielki lament i pytania na poziomie bardzo wątpliwym....Hey, nie jesteś w ciąży. Idź do lekarza ginekologa i zapytaj o antykoncepcję. Na pewno antykoncepcja pomoże ci spać spokojniej.
Ten śluz to normalny śluz występujący u każdej kobiety. Po czasie test ciążowy jest nieważny. Odczytuje się w zależności od testu max do kilkudziesięciu minut.
Jeśli chodzi o piersi to mogą być takie same objawy (powiększone piersi, bolące sutki, czy zylki) w ciąży jak i przed okresem.
A wy dziewczyny wstydźcie się za wyśmiewanie!!! Pod każdym pytaniem o objawy ciąży wyśmiewacie autorki postów. Dorosłe baby i matki! To, że ktoś nie jest tak samo wyedukowany jak wy nie znaczy, że można go wysmiewac i podle ironizować. I nie wyjeżdżajcie z żadną podstawowa wiedzą z biologii z podstawówki bo na innych wątkach same piszecie, że Polska to ciemnogrod, bo zakazali aborcji, więc co się dziwicie, że wychowanie seksualne leży.
Jeśli chcecie poprawić stan wychowania seksulanegp w Polsce, bo tak na na niego narzekacie to napiszcie merytoryczna odpowiedz, a nie śmiechy chichy sobie urządzacie pod każdym postem przerażonej dziewczyny.