SzklanaKulka
Fanka BB :)
UfffJa mam taki sam śluz od początku ciąży - tak może wyglądać normalna wydzielina.
Bo czop nie powinien być jakiś przezroczysty i galaretowaty?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
UfffJa mam taki sam śluz od początku ciąży - tak może wyglądać normalna wydzielina.
U mnie wyglądał jak taka zwarta galaretka, zabarwiona na brązowo.Uffftak właśnie myślę, że przecież normalnie wydzielina jest zwiększona w ciąży.
Bo czop nie powinien być jakiś przezroczysty i galaretowaty?
Byłam rano u ginekologa. Z szyjką wszystko w porządku, ma odpowiednią długość i jest zamknięta, z serduszkiem dziecka też wszystko dobrze. Dr powiedziała, że to prawdopodobnie po prostu zwykły śluz i żeby się nie martwic@Kamcao i jak sytuacja?
Czop jest podbarwiony krwią, jeśli wyjdzie cały.W każdej ciąży miałam taką wydzielinę na porządku dziennym, a czop śluzowy to była galaretka (nie taka mleczna) a podbarwiona krwią. Dobrze, że lekarz Cię zbadał i wszystko w porządku![]()