Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jejku.... mam kryzys kraju!! co jakis czas napada mnie taki stan, bo należe do typu podróżnika. patrząc jednak na to jak coraz mniej szans na normalne życie daje mi ten kraj - odczuwam kryzys kraju w najwyzszym stopniu...................
najgorsze jest to, że mam kupe przyjaciół w postaci rdzennych mieszkańców obcych krajów i oni żyją tak inaczej.. no cóż, jesli dalej mi się nie będzie tak układało z tym moim chłopem (od dwóch dni jest nawet ok, wczoraj sie razem nawaliliśmy ), to kto wie.....
przed urodzeniem Hubusia, podróżowałam na maksa. a teraz nawet nie pamiętam jak wygladaja gate'y lotniska Okęcie... eh...
ale za to mam Hubisia!!!! dzisiaj robił mi pa pa jak wsiadałam do samochodu... mój słodziaczek z dwoma ziąbkami
a ja tez czesto mam takie mysli
spedzilam pare miesiecy w USA i tam faktycznie ludzie zyja inaczej, ale ja to tchorz jestem mialam okazje wyjechac tam na rok do pracy i sie balam zostawic tu rodzine znajomych faceta( wtedy jeszcze nie meza), teraz czasami mysle co by bylo gdyby...
ale jak przyjechala ta moja kolezanka z Australii to tez narzekala i tak sobie razem mendziliysmy i stwierdzilysmy "wszedzie dobrze gdzie nas nie ma"
Atol podpisuję się pod ostatnim stwierdzeniem obiema rękami. Jestem w domu już ponad 6 la z wlasnego wyboru. Nikt mnie nie zmuszał , żeby samej zająć się dziećmi i jak mnie nachodzą smutasy,,że mi tak cięzko,,że dzieci tak malo wdzięczne, a mąż to już wogóle to sobie od razu przypominam jak to było przed i z jąką ochotą zostawialam to całe towarzystwo wzajemnej adoracji i siedzenie po godzinach. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;D
oj oby dziewczyny, oby.. bo mnie nawet do tych kangurków ciągnie... ale to dzisiaj chyba przez to moje niskie libido i to zimno za oknem... wiosny! wiosny!
Łaczko muszę Cie zmartwić, ale z tą wiosną to nie tak szybko.... teraz jakieś straszliwe mrozy zapowiadają! Tez mi się mazą jakieś cieple rejony świata. Ale za ciepło to też nie dobrze, co?
magdalenka i jak to jest zajmowac sie domem i nie pracowac zawodowo? u nas jest to na razie nierealne ze wzgledow finansowych, ale zastanawialam sie czy jakby bylo nas stac to bym chciala zostac w domu i mam mieszane uczucia, boje sie ze maz by tego nie docenial, ze moze przestalabym byc dla niego atrakcyjna ???moze sie myle, stad moje pytanie
hmm...jak byłam w kanadzie u ciotki na wakacjach ponad dwa lata temu, poznałam kanadola ( z którym nawet miałam się hajtać) który mówił że polskie dziewczyny to są takie piękne, mądre wykształcone i samodzielne....boziu pod niebo nas wychwalał....jak zapytałam się dlaczego tak twierdzi to powiedział że dziewczyny w kanadzie to tylko na zakupy lataja za ciuchami i kosmetykami...że jak facet chce obiad zjeść to tylko u rodziców go taka przyjemność spotka...a żeby taka żonka w domu coś zrobiła to nie ma szans....zmywarka zmywa....pralka pierze.....suszarka suszy tak że prasowac nie trzeba do sprzątania i gotowania ludzie są wynajeci + nianie....a polska dziewczyna nie doć że wszystko w domu zrobi, to dzieckiem się zajmie i ma czas żeby do pracy jeszcze iść..
Mnie sie wydaje ze Polki to osobki ktore potrafia wniesc ciepelko rodzinne do domu.Stworzyc prawdziwy dom,z PRAWDZIWYM obiadem(wiem jak to wyglada tutaj supermarket+mrozonka+mikrofalowka=obiad )Wydaje mi sie ze polskie dziewczyny maja to w sobie ze "chce sie wracac do domu"