nocka straszna co pól godziny siusiu miałam skurcze niebolesne za to bolesny ból brzucha i kręgosłupa byłam na ktg co opisałam Po wizycie u .... teraz mi wszystko przeszło nie kumam co i jak , spać mi się chce jak niedżwiedziowi w zimie i ledwo siedzę do tego boli mnie znowu spojenie i biodra i zastanawiam się kiedy to nastą
reklama
mania78
Fanka BB :)
O w mordę nawet nie zajarzyłam, ale ze mnie gapa, a ja spokojnie sobie liczę że dopiero od jutra zaczyna mi się 39 tydz. Dzięki Aniam ;D.
Mi tez brzuch się spina, szczególnie wieczorem i w nocy, dziś też trochę mnie pobolewa w dole brzusia i jakoś czasami boli spojenie. Ale nie robię sobie nadziei, że to już lada moment, bo potem znów się rozczaruję.
Postanowiłam nauczyć się haftowania, jutro jadę po potrzebne sprzęty, przynajmniej zajmę się czymś i nie będę tyle myśleć.
Mi tez brzuch się spina, szczególnie wieczorem i w nocy, dziś też trochę mnie pobolewa w dole brzusia i jakoś czasami boli spojenie. Ale nie robię sobie nadziei, że to już lada moment, bo potem znów się rozczaruję.
Postanowiłam nauczyć się haftowania, jutro jadę po potrzebne sprzęty, przynajmniej zajmę się czymś i nie będę tyle myśleć.

Ja mam koniec 37 tygodnia i caly czas sie ludze, że może uda mi sie juz niedlugo urodzić Jaśka, ale patrząc na doświadczenia ze starszym bratem... kiepsko to widzę. Nie dość że sie urodził 9 dni po mterminie to i tak musieli poród wywoływać. W tym tygodniu zaczynam wędrówki po schodach. Mieszkamy na czwartym pietrze, więc może kilka razy zejdę po zakupy :-).
Tydzień temu lekarz powiedział, że rozwarcie mam na 1 cm, ale jakos nic to dla mnie nie znaczy, bo z Jackiem chodziłam z takim rozwarciem trzy tygodnie...
Tydzień temu lekarz powiedział, że rozwarcie mam na 1 cm, ale jakos nic to dla mnie nie znaczy, bo z Jackiem chodziłam z takim rozwarciem trzy tygodnie...
K
KingaP
Gość
iwosz! dziekuję Ci kochana za informacje
Ja boirę Cordafen już miesiąc i dopiero teraz wpadłam na pomysł, żeby Was zapytać: po co?
Tak wałsnie myślałam, że to jest lek, który ma powstrzymać skurcze. 
reklama
Podziel się: