reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

nocka straszna co pól godziny siusiu miałam skurcze niebolesne za to bolesny ból brzucha i kręgosłupa byłam na ktg co opisałam Po wizycie u .... teraz mi wszystko przeszło nie kumam co i jak , spać mi się chce jak niedżwiedziowi w zimie i ledwo siedzę do tego boli mnie znowu spojenie i biodra i zastanawiam się kiedy to nastą

reklama
W 39 tydz. wchodzę jutro, w piątek mam wizytę u lekarza, więc jak do piątku nic się nie będzie działo to zobaczymy. Żadnego kata odstawania łozyska mi nikt nie mierzył  :mad:.Zapytam gina w piątek!
Agao trzymaj się, jakoś to będzie ;).
.png

Mania, z twojego suwaczka wynika, ze od 3 dni jestes w 39 tygodniu i za 4 dni juz go skonczysz. :laugh:

jujuż dzisiaj w nocy myślałam że się zaczęlo coś bo brzuch dęba stwał co 5 minut ale bezboleśnie więc to nie to

seks też nie pomógł :mad:

może skok na bungee???? ;)

O w mordę nawet nie zajarzyłam, ale ze mnie gapa, a ja spokojnie sobie liczę że dopiero od jutra zaczyna mi się 39 tydz. Dzięki Aniam ;D.
Mi tez brzuch się spina, szczególnie wieczorem i w nocy, dziś też trochę mnie pobolewa w dole brzusia i jakoś czasami boli spojenie. Ale nie robię sobie nadziei, że to już lada moment, bo potem znów się rozczaruję.
Postanowiłam nauczyć się haftowania, jutro jadę po potrzebne sprzęty, przynajmniej zajmę się czymś i nie będę tyle myśleć.

.png

Ja mam koniec 37 tygodnia i caly czas sie ludze, że może uda mi sie juz niedlugo urodzić Jaśka, ale patrząc na doświadczenia ze starszym bratem... kiepsko to widzę. Nie dość że sie urodził 9 dni po mterminie to i tak musieli poród wywoływać. W tym tygodniu zaczynam wędrówki po schodach. Mieszkamy na czwartym pietrze, więc może kilka razy zejdę po zakupy :-).
Tydzień temu lekarz powiedział, że rozwarcie mam na 1 cm, ale jakos nic to dla mnie nie znaczy, bo z Jackiem chodziłam z takim rozwarciem trzy tygodnie...

o rany widzę że nie tylko ja tak mam
też jak już dotrwałam do 37 miałam rodzić bo szyjka króciutka a tu dupa

ajpierw powstrzymywanie skurczów a teraz jak juz mogą się pojawiać to ich nie ma
mam tylko fullllll tych bezbolesnych

iwosz! dziekuję Ci kochana za informacje :) Ja boirę Cordafen już miesiąc i dopiero teraz wpadłam na pomysł, żeby Was zapytać: po co? :) Tak wałsnie myślałam, że to jest lek, który ma powstrzymać skurcze. :)

reklama
kaska,aga my tak czekamy i czekamy a tu cisza,jeszcze przenosimy 8) ,kasiula to miala fajnie ni z gruszki ni z pietruszki zaczela rodzic.....

Do góry