reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

mi tez sie tak wydaje :D dzisiaj dzwonil znajomy do mojego meza i slyszalam jak moj pawel odpowiadal: "no jeszcze nie, qurcze prawie jak u slonia..." :D i to dalo mi do myslenia ze nie tylko mi sie dluzy... :D

reklama
Ja też mam takie bóle, jakby na miesiączkę....i dziś się dowiedziałam, że może coś się zaczyna. U mnie pojawiają się w nocy, jak się budzę to czuję, ale nie są one tak intensywne żeby mnie budziły, po prostu przypadkowo to czuję.... :(

sylwia532 pisze:
no ja sie najbardziej boje ze jak bedzie na nocce to sie zacznie............
zawolam go on sie zwolni przyjedzie a to nie bedzie to-o to sie boje ::)

zrobiłam dzisiaj przed jego wyjściem do pracy taką panikę, że na jutrzejszą noc ma urlop...a ja tego samego się boję. A wogóle to jakiś strach teraz mi tak samej w domu...brrrrrrrrrrrrrrr

a ja mam inna obawe: teraz moj mezulek jest ze mna w domku (zakonczyl prace i prowadzi negocjacje co do umowy o prace z nowy szefem) i tak sobie mowimy ze to dobry moment zeby maluszek wyskoczyl juz bo tatus nie musi sie zwalniac z pracy, a tu nic i boje sie ze jak Pawel pojdzie juz do nowej pracy i nie bedzie mogl wziac urlopu na caly tydzien czy tam nawet na kilka dni to wtedy Bartkowi zechce sie urodzic. i to mnie meczy troszke

u mnie sie nie nasila ten bol, no chyba ze jakos wyjatkowo rzadko, a z przerwami to roznie - tak co 20 min, 0,5 h, 1h.

macie racje mi tez wydaje sie ze bede w ciazy chodzic wiecznie!!!! a ja nie chce na wywolanie tylko normalnie. zobaczymy.

dziewczyny - o ile do tej pory tylko bolało mnie spojenie tak teraz boli mnie OKRUTNIE, no i zaczyna od czasu do czasu twardnieć mi brzuch z bólem jak na miesiączkę - rzadko bo rzadko ale może coś się w końcu ruszy ... ;)
Ale w nocy jedyny ból jaki mnie budzi to ból pęcherza niestety choć po załatwieniu się brzuch twardnieje i boli jak na @... Może urodzę w przeciągu najbliższego miesiąca ;D ;D ;D Oby nie jutro, bo Piotrek prowadzi ważne szkolenie ;D

Ja codziennie wchodze 3-4 rayz dziennie na swoje czwarte pietro i nic.... :( Nawet tych niebolesnych skurczow nie mam. Prasuje, gotuje,sprzatam, chodze okolo 4 km na spacer i nic... Jacka przenosilam 9 dni az Go wywolywali i tak czuje ze i tym razem tak bedzie... niestety. Silna jestem, nie do ruszenia ;)

reklama
Kaśka - no bo kobitki to twardziele są i już!!!
Ja w pewnym momencie stwierdziłam, że skoro nie pomaga aktywność fizyczna (czyli spacery, sprzatanie itd.) to może powinnam poleżeć i wtedy coś się w końcu ruszy... ;) - ale, cholibka, nie bardzo lubie i umiem leżeć ;)

Do góry