• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to moze być ciąża ?

Ostatni @ miałam 17.07.2019. Po tym terminie kochałam się bez zabezpieczenia. Termin kolejnej @ był na 07.08.2019. Nie przyszła do tej pory. 22,23,24.08 robiłam testy i wszystkie wyszły negatywnie. 26.08 zrobiłam betę, ale wyszła na poziomie 0,3, czyli także negatywnie. Mialalam ataki gorąca, teraz ogólne osłabienie. Czy to jednak moze być ciąża pomimo negatywnych wyników testów i badań ? Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi

reklama
Rozwiązanie
I tak sobie myślę że powodem mojego drugiego poronienia mógł być zbyt mały poziom progesteronu. Kiedy na początku w 5 tygodniu poszłam na wizytę lekarz zlecił duphaston 3x1 tabletka. Za tydzień miałam kolejną wizytę i był piękny zarodek z bijącym serduszkiem lekarz kazał wtedy tylko to opakowanie tabletek dokończyć po 3 a kolejne brać już po 2 tylko. I tak we wtorek zaczęłam brać po 2 tabletki a według usg w niedzielę płód obumarł. Moje miesiączki były zawsze nieregularne i czytałam że to też wina progesteronu. Co o tym myślicie?
Witam ja również mam pytanie. Ostatni @ miałam 28 lipca w piątek ostatni 30 go powinnam dostać kolejny jednak nie przyszedł zrobiłam w sobotę rano test i wyszedł tak jak na zdjęciu...według niego wychodzi na to że jestem w ciąży tak ?Wizytę u ginekologa mam w poniedziałek dopiero

Załączniki

• IMG_20190902_165006.jpg
    IMG_20190902_165006.jpg
    326,9 KB · Wyświetleń: 367
Witam ja również mam pytanie. Ostatni @ miałam 28 lipca w piątek ostatni 30 go powinnam dostać kolejny jednak nie przyszedł zrobiłam w sobotę rano test i wyszedł tak jak na zdjęciu...według niego wychodzi na to że jestem w ciąży tak ?Wizytę u ginekologa mam w poniedziałek dopiero
Z testu wynika ze ciaza :)
Najlepiej zrobic bete i miec pewnosc. U lekarze jeszcze moze nic nie widac.

Zdecydowanie tak ,ale jak koleżanka uważam ,że powinnaś zrobić bete , bo na takim etapie lekarz nic nie zobaczy

reklama
Ostatni @ miałam 17.07.2019. Po tym terminie kochałam się bez zabezpieczenia. Termin kolejnej @ był na 07.08.2019. Nie przyszła do tej pory. 22,23,24.08 robiłam testy i wszystkie wyszły negatywnie. 26.08 zrobiłam betę, ale wyszła na poziomie 0,3, czyli także negatywnie. Mialalam ataki gorąca, teraz ogólne osłabienie. Czy to jednak moze być ciąża pomimo negatywnych wyników testów i badań ? Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Napewno podałaś dobre daty?
Bo albo właśnie mnie zaatakował mózg ciążowy albo cykle masz 21 dniowe.

Dobrze liczę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry