Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo kobiet na początku ciąży robi różne rzeczy nawet nie wiedząc, że zaszły i nic się nie dzieje. Praca zdrowej ciąży nie zaszkodziBoje się że jak jestem to mogę zaszkodzić bo mam prace fizyczna dlatego ta moja niecierpilwisc zwiekszona
Hej, jestem tu nowa więc witam wszystkich [emoji4]
Staramy się z mężem o bobaska, ostatnia miesiączka była 16 grudnia owulacja przypadała na 31 grudnia. Termin kolejnej miesiączki za 3 dni ale ja oczywiście nie mogłam wytrzymać i zatestowalam dziś wieczorem. Mąż każe mi się nie nakręcać ale ja sama nie wiem czy się cieszyć czy jeszcze z tą radością poczekać[emoji848]
Po cichu gratulujęHej, jestem tu nowa więc witam wszystkich
Staramy się z mężem o bobaska, ostatnia miesiączka była 16 grudnia owulacja przypadała na 31 grudnia. Termin kolejnej miesiączki za 3 dni ale ja oczywiście nie mogłam wytrzymać i zatestowalam dziś wieczorem. Mąż każe mi się nie nakręcać ale ja sama nie wiem czy się cieszyć czy jeszcze z tą radością poczekać![]()
Tak jak dziewczyny piszą, powtórz jutro ranoHej, jestem tu nowa więc witam wszystkich
Staramy się z mężem o bobaska, ostatnia miesiączka była 16 grudnia owulacja przypadała na 31 grudnia. Termin kolejnej miesiączki za 3 dni ale ja oczywiście nie mogłam wytrzymać i zatestowalam dziś wieczorem. Mąż każe mi się nie nakręcać ale ja sama nie wiem czy się cieszyć czy jeszcze z tą radością poczekać![]()
Jutro rano powtórzę testTak jak dziewczyny piszą, powtórz jutro ranoewentualnie zrób betę to będziesz miała czarno na białym
trzymam kciuki