Mama23?????
Fanka BB :)
No to dałaś mi duża nadzieje. Mam już córkę ale chciałam jeszcze rodzeństwo dla niejMój taki teścik też dwa dni przed @ ma właśnie 7,5 miesiąca. Trzymam kciuki i po cichu gratuluję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to dałaś mi duża nadzieje. Mam już córkę ale chciałam jeszcze rodzeństwo dla niejMój taki teścik też dwa dni przed @ ma właśnie 7,5 miesiąca. Trzymam kciuki i po cichu gratuluję.
Wiesz co wcześniej nie widziałam tego posta z drugim pozytywnym. Ja myślę, że się udało i córeczka rodzeństwo mieć będzieNo to dałaś mi duża nadzieje. Mam już córkę ale chciałam jeszcze rodzeństwo dla niej
W tym roku 5 latWiesz co wcześniej nie widziałam tego posta z drugim pozytywnym. Ja myślę, że się udało i córeczka rodzeństwo mieć będzie. A ile malutka ma?
Ten jeden wygląda na pozytywny? Które robiłaś pierwsze? Te 25? Czy 10? Być może, któryś test wadliwy. Być może ciąża biochemiczna i przyjdzie miesiączka. Ja bym na twoim miejscu zrobiła betę w odstępach 48 h. Jeżeli jest ciąża prawidłowa to beta ładnie urośnie.Doradźcie mi bo już nie wiem o co chodzi. Cykle mam 31 dniowe, okres spóźnia się trzeci dzień, a bóle podbrzusza mam mimo braku okresu, czasem boli mnie lewy jajnik. Tydzień po woluacji przez jeden dzień też miałam bóle podbrzusza. Zrobiłam łącznie trzy testy, dwa baby boom czulasc 25mlU/ml i przy nich wyszły blade kreski i jeden test z Rossmanna pink o czułości 10mlU/ml i przy nim nie wyszło nic. Czy to kreski testowe? Zobacz załącznik 1235158
No to zacznijmy od tego, że test robi się z porannego moczu. Jesteś trzy dni po terminie. Ciąża o ile jest jest młoda. Mało hormonu się zdarzyło wytworzyć, do tego robiłaś testy z rozcieńczonego moczu. Do tego owulacja mogła się przesunąć i ciąża jest młodsza o dzień lub dwa i hormonu jest jeszcze mniej. Kup test 10 (bardziej czuły) i zrób z porannego moczu jutro. Poza tym i tak polecam zrobić betę. Będziesz spokojna, że wszystko ok bo ładnie rośnie.Wszystkie testy zrobiłam w jednym dniu