frez.ja1987
Fanka BB :)
Nie. Beta zaczyna być wytwarzana po implantacji. A poziom wykrywany przez test osiąga ok 48h po implantacji.Dzisiaj na papierze zauważyłam 2 niteczki krwi że śluzem czy po pozytywnym teście może dopiero dojść do implantacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Beta zaczyna być wytwarzana po implantacji. A poziom wykrywany przez test osiąga ok 48h po implantacji.Dzisiaj na papierze zauważyłam 2 niteczki krwi że śluzem czy po pozytywnym teście może dopiero dojść do implantacji?
To nie wiem. Może mi się wydawało a jak nie to coś może się uszkodziło wcześniej. Muszę poczekaćNie. Beta zaczyna być wytwarzana po implantacji. A poziom wykrywany przez test osiąga ok 48h po implantacji.
Jeżeli się powtórzy lub nasili to koniecznie lekarz. Krwawienia w ciąży najlepiej sprawdzić, może się okazać niczym strasznym. Ale lepiej udać się do lekarza o jeden raz za dużo, niż o jeden za mało.To nie wiem. Może mi się wydawało a jak nie to coś może się uszkodziło wcześniej. Muszę poczekać
Tylko pytanie czy to faktycznie ciąża. Czekam aż będę miała możliwość zrobić beta z krwi. Bo w tamtym miesiącu wyszedł mi taki test i ( zdjęcie w załączniku) był falszywy, beta z krwi nie potwierdziła a ginekolog potwierdził ze ciąży nie ma. no ale tamten mi wyszedł po 5 min. Te w tym miesiącu niby po 20 sec to jest różnica ale sama już nie wiem. Dlatego tak obserwuję swój organizm i dopatruje każdego szczegółu.Jeżeli się powtórzy lub nasili to koniecznie lekarz. Krwawienia w ciąży najlepiej sprawdzić, może się okazać niczym strasznym. Ale lepiej udać się do lekarza o jeden raz za dużo, niż o jeden za mało.
To tylko 2 niteczki, ale dzięki za radę. Do ginekologa i tak dostałabym się później niż na betę z krwi więc nie ma co też panikowaćNo rozumiem. Tak czy inaczej podejrzewasz ciążę, więc ja bym krwawienie jednak skonsultowała. Oczywiście o ile się ono powtórzy![]()
GratulacjeHej, jestem 4 dni przed okresem, 12dpo... Test z porannego. Jak myślicie, czy to TO?![]()