reklama

czy tylko mężatki?

peacuje u moich rodzicow Wiem ze mu starcza na wszystko i jak by nie to co bylo to bysmy sobie zyli na luzie i ja bym nie musiala pracowac
tylko poprostu musi zalatwic z tamtym co pozyczl

reklama
juz wczesniej pracowal
I wlasnie to jest dziwne dlaczego go nie zwilnil
Moj tata mysli caly czas ze jestem jego coreczka
on chyba nie moze do siebie tego przyjasc jak ktos mogl dotknac jego coreczke ;D
Troche to jest smieszne
Dzisiaj nawet ze mna rozmaiwial mysle ze chyba zacznie mu przechodzic

Kociak to tak własnie jest z tatusiami nie mogą dopuścić do siebie myśli ,że ich córeczki to już nie dzieci a kobiety ::)-ale mimo wszystko Twój tata napewno chce dla Ciebie jak najlepiej tylko musi może,troche więcej czasu minąć i jak zobaczy ,że Patryk się stara to może uwierzy ,że mu na Was zależy i może zapwenić Wam byt-jako taki.Mimo wszystko teraz nie powinnaś zabardzo się denerwować ,bo dzidziuś to wszystko odczówa a ty musisz być szczęśliwą ,promienną mamusią ;D

Ach ci OJCOWIE... Mój tez jest za bardzo przewrazliwiony.Nie przejmuj sie KOCIAK Jesli widzisz ze twój tata tak sie denerwuje to poprostu dlatego bo cie baaardzo kocha i martwi sie o ciebie,ale uwiez mi kazdy ojciec jest taki jesli chodzi o jego córke poruszyłby niebo i ziemie aby uchronic ją przed niebezpieczenstwem.Wynika to tez z tego bo sam jest męzczyzną i najlepiej wie jacy są faceci i jakie niebezpieczenstwa czychają na młode dziewczyny.

No ładnie Malinko-TY dopiero wstałas..a ja o tej porze z już z egzaminu wypłezałam-..oj cieżko było...niedawno wróciłam..mąż mieszkanko posprzatal ..obiadek..relaksik przed kompikiem..i zaraz spadamy gdzies na spacerek....

reklama
Hej! A ja dzisiaj z samego rana na zakupki, sandałki obtarły mnie jak cholera, bolą nóżki :(
Potem trochę nauki, bo za tydzień ostatni egzamin, boję się, bo materiał ciężki i jakoś trudno mi go opanować.
A zaraz zmykam na działkę do rodziców na imieniny taty.
Miłego popołudnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry