reklama

czy tylko mężatki?

Kociak a po co Patrykowi te auto, skoro go na nie nie stać niech je sprzeda a pieniążki przeznaczy na dzidziusia -w końcu ono jest tu najważniejsze.Trudno z rozumieć jego postępowanie nie stać go na Wasze utrzymanie a stać na samochód?  :( Wiem ,że masz już chyba dość naszych rad ale to Kociaczku Twoje życie i nie długo musisz się zatroszczyć o swojego malutkiego skarbulka więc przemyśl nasze rady ,które nie są złośliwe,lecz wręcz przeciwne smutno nam ,że niezauważasz kilku ważnych problemów.Życzę Ci skarbie aby wszystko Ci się dobrze ułożyło i abyś była BAAAARDZO szczęśliwa  ;D

reklama
Kociaku..chyba nie jestes zla...i nie denerwuj sie ale my chcemy dobrze..:)..wiesz kiedys uslyszalam cos takiego " mala otworz oczy , o czas najwyzzy odciac pempowine"..czyli mialam zaczac byc odpowiedzialna za sama siebie ..a nie lczyc coegle na rodzicow..:)..w koncy jestesmy juz wsztystkie dorosle..:)

Wiesz Niziutka my jestesmy razem juz prawie 4 lata i tez chcielismy juz razem zamieszkac...niestety niewidzielismy zadnych perspektyw bo ja bez pracy tylko w LO tylko maz pracowal...postanowilismy ze bedziemy miec dzidzie i to tez przyspieszy bieg wydarzen i rodzice pomoga...(dodam ze dzidzie i tak chcielismy miec juz wczesniej)...no i tak staralismy sie pol roku...niestety fasolinka nie przezyla...Ale przez okres tych naszych staran nasi rodzice postanowili nam kupic mieszkanko i wszystko samo sie ulozylo!!A dzidzi bylo pozniej niesamowitym szczesciem!!!!Pozniej sie pobralismy!!Wiec teraz mysle ze czasem to takie dziwne jak mlode kobiety chca miec dziecko by wszystko przyspieszyc...bo jesli bardzo sie chce to sie uda!!!

Kociaku tak jak dziewczyny pisza nie zlosc sie my naprawde chcemy ci pomoc!!!Kazda z nas rozumie cie i chce dla ciebie jak najlepiej!!!Pamietaj ze to ty i twoje dziecko jestescie najwazniejsze!!!!!Musisz tez myslec aby to wam bylo najlepiej!Pamietaj o swoim szczesciu i dobrze!!!!!Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!

malinka nie mam sie o co obrazac Chcecie dla mnie dobrze
Ale tak jak ktos napsial wczesniej nie pamietam teraz (sorka)
Mam 18 lat i sie boja o mnie
A juz wczesniej mowilam co da ze patryk sprzeda auto i nie dostanie tyle kasy ile pozyczyl i wlozyl na zrobienie jak by wiedzial ze zajde w ciaze to by pewnie nie kupil tego zlomu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry