reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

czy tylko mężatki?

malinka Powiedz mu ze nie ma prawa na ciebie krzyczec jak chce sie na czyms wyladowac to niech idzie sie na kolegow drzec A ty sie nie martw :)

reklama
IZABELKO ,KOCIAK dziekuje wam.Narazie nie mam ochoty z nim rozmaiwac on jest nie mily to ja tez bede raz na jakis czas odezwie sie na gg z pracy pol slowkami to i ja mu odpowiadam pol slowkami tylko mi przykro jest :( nawet nie chce mi sie jesc:( zjadlam kanapeczkie jedna bo mi w brzusiu burczalo

Ja sie boje brac slubu dlatego Ze po slubie sie zmieni i nie bedzie sie dalo z nim zyc Teraz mam czas na to zeby zobaczyc jaki on jest A jeszcze lepiej sie przekonam jak urodzi sie dziecko Taka mam nadzieje :(

KOCIAK wiesz co cczasem gdy sa gorsze dni mysle ze zaszybko sie wpakowalam w malzenstwo ze moze za krotko sie docieralismy jako para , teraz on widzi we mnei te wadu ktorych wczesniej nie widzial a ja zawsze bylam taka sama.Ale znowu gdy sa te piekne dni ktorych jest wiecej ciesze sie ze jestesmy mezem i zona moze z czasem sie wszystko dotrze nie wiem mam tylko taka nadzieje

Malinka zycze ci tego zeby sie to ulozylo Glowa do gory :) Wiem ze nie jest latwo ale trzeba sprubowac ::)

KOCIAK niom latwo napewno nie jest.nIE nawidze tych zluch chwil i wylanych lez,ale zycie to nie bajka i nigdzie nie jest ciagle kolorowo.A ty kiedy rodizsz swoje malenstwo?

mam termin na wrzesien :) mam nadzieje ze bedzie cale i zdrowe ;)
A teraz uciekam troszke na sloneczko taka piekna pogoda :):):)

Witam kochane ja jestem szczesliwa zona od 2lat 2 miesiecy 3 tygodni  i 5 dni. Z moim mezem znamy sie 10 lat a pare tworzymy od zeszlego wieku ;)

reklama
Do góry