reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

Ja rowniez zycze Tobie jaki i Wszystkim dziewczyna samych dobrych dni u boku swych partnerow

reklama
Malinka Brzusio rosnie z dnia na dzien :) Troszeczke ale rosnie ZAstanawiam sie czy dziecko zmienia cos facetow czy nie ?? ::) ::)

Chyba tak Kociak..chyba tak..Widząc naszych znajomych..zdecydowanie..facet złagodnial, stal sie b. wrażliwy..czuły..a moze to dzecko pozwoliło mu te cech w koncu ujawnic..Tego Tobie M.a.l.i.n.k.a. życzę:)!..Dotrzecie sie..wiem coś o tym..jestem ponad 3 lata po ślubie..bywało gorzej..lepiej..ale sumując..nie oddałabym go:)..i nie cofnęła decyzji..:)..i wiecie co..u nas to ja raczej tak nie okazuję uczuć..jestem bardziej chłodna..wiec wiem co mówie..:)..od męża codziennie tysiące róznych miłych sółw w ciagu dnia slysze....sama..mówie..ale zdecydowanie mniej..a kocham go:)..to ja furiatka..on typ mruka..:)..ale jak coś "boli"..zawsze pokrzyczymy...po buziaku i ok jest:)..

Ja moze mojemu za duzo milosci pokazuje i moze dlatego jest taki dziwny ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Malinka postarajcie sie o dziecko moze ::)

DORKA my tez tak najczesciej klotnia ja placze potem buziak przytulaski i jest oki bardzo go kocham i on mnie tez.Niestety ale zycie nei jest kolorowe

KOCIAK staramy sie o dzidziusia.ale od ponad roku nie wychodzi :( i teraz w tym miesiacu pewnie znowu bedzie lipa a le coz.Mysle ze dziecko zmienia facetwo szzegolnie tych co maja troche uczuc :)

Malinka-dużo przytulanka i dzidzia się pojawi-bez przytulanka nici... :(
My staramy się nie kumulować małych sprzeczek- jak tak raz zrobiliśmy to byla klótnia na 100000000000 fajerek ;D teraz dużo rozmawiamy co nas gryzie, bo nie chodzi przecież o to by tracić życie na coś tak bezsensownego jak kłótnia. A bywało różnie... przed ślubem mieszkaliśmy razem 4 lata-na studiach jeszcze nie małżeństwo ale nie i taka zwykła para. Dotarliśmy się i myśleliśmy że ślub nic nie zmieni. G... prawda!!! Docieranie zaczęliśmy od nowa. I pewnie zajmie nam to parę lat albo i całe życie. To wszystko zależy od tego czy chcecie oboje porozumienia. Nie można siedzieć i nic nie robić. Rozmowa to podstawa związku i porozumienia. Ktoś musi być mądrzejszy i ustąpić, na tym polegają kompromisy...
Głowa do góry wyjedziecie na wakacje, odstresujecie się i wszystko wróci do normy.
Czego wam życzę z całego serca :)

malinka ja przed zajsciem w ciaze tez nie mialam latwo conajmniej 7 miesiecu jak plakalam ze jest cos nie tak Bo nie zaszlam w ciaze przez tyle czasu a tu nagle :) SIe pojawila fasolka ::) ::) ::) ::) napweno da mi popalic Widzac na przykladzie siebie i jej tatusia ;D ;D ;D ;D ;D Rozdarte rozwydzrzone dzieci

IZABELKO dzieki barrzo madre slowa wiem wiem kompromis ale my oba byczki wiec oba uparte :) ja mam urodzinki 25 kwirtnia on 29 :) fajnie sie zlozylo nie ?dzis jestem wyluzowana dopiero wstalam w domku balagan a ja siedze i jem sobie zielone jabluszko bo taka milalam ochote :p heh

KOCIAK moze dziecko pojdzie w babcie dziadka hehe :)

reklama
Mam nadzieje ze nie w nas Bo bede miec koszmar :) Ale takie male dzieci sa kochane ::) dzisiaj widzialam jak moj sie opiekowal julka kolegi to myslalam ze padne ze smiechu :)

Do góry