kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sprzedam tesciowąstan prawie dobry, bez gwarancji i zwrotów nie przyjmuje :-) także proszę o rozważne zakupy
![]()

A ja sprzedam tesciowąstan prawie dobry, bez gwarancji i zwrotów nie przyjmuje :-) także proszę o rozważne zakupy
![]()

... choć nie zawsze jest źle... powiedziałabym że ostatnio sie poprawila (po pamiętnej akcji Janka)Padłam
Ja też... choć nie zawsze jest źle... powiedziałabym że ostatnio sie poprawila (po pamiętnej akcji Janka)

to powstań kobito, szkoda padać przez teściową...![]()

racja
jeszcze w samouwielbienie wpadnie 
![]()

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!11A ja sprzedam tesciowąstan prawie dobry, bez gwarancji i zwrotów nie przyjmuje :-) także proszę o rozważne zakupy
![]()

O matko akaata, rozwaliłaś cały wątek hehehehehe