reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dawstwo komórek

domka.ka tak, przez cały czas masz profesjonalną opiekę lekarza, również psychologa. Wszystko przebiega w miłej i przyjaznej atmosferze, jest przy tym trochę formalności niestety no ale trzeba się z tym liczyć :)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Pisałyście ze przystępujecie do ivf z kd. Czy jesteście po? Jak poszło?
Ja jestem po kilku nieudanych próbach z moimi komórkami i dojrzewam do decyzji ivf z kd. Przyznam, ze nie jest to łatwa decyzja, przynajmniej dla mnie...
Opowiedzcie mi jak to jest? Jakie odczucia macie i jak to wszystko poszło! Dzięki!

Cześć Dziewczyny!
Pisałyście ze przystępujecie do ivf z kd. Czy jesteście po? Jak poszło?
Ja jestem po kilku nieudanych próbach z moimi komórkami i dojrzewam do decyzji ivf z kd. Przyznam, ze nie jest to łatwa decyzja, przynajmniej dla mnie...
Opowiedzcie mi jak to jest? Jakie odczucia macie i jak to wszystko poszło! Dzięki!
Cześć, ja jestem 4 dzień po transferze 3dniowych zarodków z KD. Moja rezerwa 0,02, więc nie mam szans na ciążę z własnych komórek. Decyzja dla mnie nie była trudna, dzieciątko mimo że genetycznie nie będzie moje to będę je nosiła pod sercem przez 9 miesięcy i kochała jak swoje własne.

Cześć!
Dziękuje za odpowiedź.
Nasuwają mi sie pytania...
Ile zarodków Ci wszczepili, czy były z komórek morożonych i gdzie robiłaś zabieg? Jakie badania musiałaś zrobić wcześniej?
Ja zaczęłam się orientować w Brnie. Wysłali mi bardzo długą listę badań z immunologii, czy Ty też je robiłaś?

Cześć!
Dziękuje za odpowiedź.
Nasuwają mi sie pytania...
Ile zarodków Ci wszczepili, czy były z komórek morożonych i gdzie robiłaś zabieg? Jakie badania musiałaś zrobić wcześniej?
Ja zaczęłam się orientować w Brnie. Wysłali mi bardzo długą listę badań z immunologii, czy Ty też je robiłaś?
Miałam podane 2 zarodki. Komórki były mrożone, łącznie było ich 13 z tego prawidłowo rozmrozilo się 11 A zapłodnilo 10. Były bardzo dobrej jakości. Transfer miałam w invimedzie w Gdyni. To był nasz już 2 transfer w tej klinice. Co do badań to był ich dużo, nie wiem które z nich zaliczają się do immunologicznych. Wcześniej w innej klinice miałam robione kariotypy i oznaczane komórki NK. Musiała byś konkretnie podać nazwę badań :blink:

reklama
Do góry