reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

Od tego poniedziałku...bo przez weekend się nie da;-)

Mamo Maksa...wklej ją tutaj;-) tą dietkę;-)

i ja się przyłączam:tak: tylko babencje kochane zwłaszcza te cycowe,może jakąś taką dietę żeby pokarm nie uciekł za szybko?:-p:cool2:
MAKSIOWA a co to za dietka?dawaj ją tu w trymiga:cool2:
Kochane nie moge jej wkleic bo by dużo miejsca zajeła i zaśmieciła wątek. jeśli macie ochote to poprosze meile na priv i w trimiga wam prześle to sobie przepatrzycie i zobaczycie czy bedzie wam pasować:-)

reklama
m.ż :-D dużo pić:-) mózg na czas diety do lodówki odłożyć:-p:-D
ps. i pamiętac o ponownej instalacji po zakończeniu:cool2:

Ja startuję w poniedziałek - dużo pić, mniej jeść a raczej mniejsze porcje a częściej tak 5 posiłków i przede wszystkim zdrowo, nie tłusto i bez słodyczy.
Do tego ćwiczenia i będzie cacy.

m.ż :-D dużo pić:-) mózg na czas diety do lodówki odłożyć:-p:-D
ps. i pamiętac o ponownej instalacji po zakończeniu:cool2:
Dobre :-D:-D

Ja startuję w poniedziałek - dużo pić, mniej jeść a raczej mniejsze porcje a częściej tak 5 posiłków i przede wszystkim zdrowo, nie tłusto i bez słodyczy.
Do tego ćwiczenia i będzie cacy.
Tak tak żeby to w praktyce było takie łatwe to by było super

No to ja wam kibicuje Narazie nic nie zaczynam bo za tydzien WESELE wiec chce sie najesc do SYTA :-)

JUSTYNKA no ja to bym sie najchetniej do ciebie przylaczyla Tluczenie jest prostrze niz w druga strone hehehe

reklama
Do góry