reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

reklama
Fajne jest to ze sobie sama cś komponujesz a nie masz do zroienia jakies potrawy dziwne, których nie lubisz;-) I np 6 posiłków to baaardzo dużo...można nie byc głodnym;:tak:

Taaak..ta dietka mi też się podoba..tyle, że nie wiem czy mogę ją stosować skoro dalej karmię.... karmię właściwie tylko wieczorem +125ml butli, w nocy i rano +125ml butli... nie boję się, że stracę pokarm (i tak moje karmienia zbliża się ku końcowi...), tylko czy Szymkowi nie zaszkodzę??

eeetam narażam odrazu:-p 3-4kg nie zaszkodzą ale za to jak samopoczucie poprawią:cool2: ja do tego ćwiczę na nogi więc liczę na spadek w cm:-p

A nie zapomniałas zresetowac?? :-D :-D Moze format trzeba zrobic ?? :-D
Aniaa o ktorej diecie mowisz?? O tej co Maksiowa wysyłała czy co Justynka pisze?? Ja tez karmie i sie zastanawiam, czy moge isc na dietke, ale ograniczajac slodycze itd na pewno małemu nie zaszkodze :-)

justynka no miałaś zrestaertować

Dobra karmiące a my co mniej słodyczy- bo wcale chyba się nie da. ja po grilu najedzona za cały tydzień:)

reklama
Do góry