reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Woda z cytrynka też jest dobra na trawienie.
Ja też zaraz szklanichę wypiję i hajda do roboty - przynajmniej o słodkim nie będę myśleć.
Ja też zaraz szklanichę wypiję i hajda do roboty - przynajmniej o słodkim nie będę myśleć.
J
justyneczka
Gość
hehe no ja wyciągnęłam wczoraj 2kg'owy worek z ciastkami
no nie zjadłam wszystkiego
ale jednak...
dzis dzień zaczęłam od kawy i ryżowych, chyba od tego jogurtu tak spuchłam więc odstawiam jogurty
Kaka, super postęp
:-) właśnie powinno się ważyć rano, na czczo- to jest prawidłowa waga i najlepiej żeby waga stała ciągle w tym samym miejscu ja jeszcze nago się ważę
aaa wodę też z cytryną czasem piję i polecam dobrze wpływa na przemianę bynajmniej u mnie
kroję sobie grubszy plaster wrzucam do szklanki i co wypiję to odrazu dolewam wody do tego plastra i jak piję co jakis czas już jest nasiąknięta bo też nie jestem fanatyczką wody

dzis dzień zaczęłam od kawy i ryżowych, chyba od tego jogurtu tak spuchłam więc odstawiam jogurty

Kaka, super postęp

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja sama kawke własnie pije...i tak mi brak czegoś do...a coś by sie w domu znalazło.
Kupie sobie dzis Vase i marmolade sliwkową jak mi sie bedzie chciało coś słodkiego do kawy ;-)
Dzis od rana zjadłam 2 jajca, pomidora i 2 plasterki żółtego sera, 3 szklanki wody i kawke teraz pije;-)
Kupie sobie dzis Vase i marmolade sliwkową jak mi sie bedzie chciało coś słodkiego do kawy ;-)
Dzis od rana zjadłam 2 jajca, pomidora i 2 plasterki żółtego sera, 3 szklanki wody i kawke teraz pije;-)
Mama Maksa
październikowa mama
A ja wczoraj kupiłam sobie tran. Podobno wspomaga odchudzanie.
A i skoro ty czesto piszemy o piciu kawki to wam podam fajny trik na pyszna kawke. Pewnie większość z was pije rozpuszczalną, a wię sypiemy do kubka kawke i do tego cukier ( wiem że nie można ale ja nie umiem napic sie gorzkiej kawy) dodajemy do tego malutka łyżeczkę wody i mieszamy tak jak gogel mogel aż ta mikstura będzie taka jasna jak żółtko prawie. Potem zalewamy normalnie wodą mieszamy i dodajemy mleko. PYSZNA JEST z taka fajna pianką. Polecam
A i skoro ty czesto piszemy o piciu kawki to wam podam fajny trik na pyszna kawke. Pewnie większość z was pije rozpuszczalną, a wię sypiemy do kubka kawke i do tego cukier ( wiem że nie można ale ja nie umiem napic sie gorzkiej kawy) dodajemy do tego malutka łyżeczkę wody i mieszamy tak jak gogel mogel aż ta mikstura będzie taka jasna jak żółtko prawie. Potem zalewamy normalnie wodą mieszamy i dodajemy mleko. PYSZNA JEST z taka fajna pianką. Polecam
Mama Maksa
październikowa mama
Prosze jak ty to ładnie umiesz wszystko wytłumaczyć;-)Spróbuje;-)
Na pewno lepiej kawe z łyzeczka cukru niz kawa z kawałkiem tortu;-)
reklama
Mama Maksa
październikowa mama
:-)
A wiecie że nas tu ostro czytają. Już dwie dziewczyny z innych grup sie do mnie odezwały żebym im dietke wysłała. No i nas chwaliły że fany mamy ten wątek i że sie tak wszystkie wspieramy :-)
A wiecie że nas tu ostro czytają. Już dwie dziewczyny z innych grup sie do mnie odezwały żebym im dietke wysłała. No i nas chwaliły że fany mamy ten wątek i że sie tak wszystkie wspieramy :-)
Ostatnia edycja: