reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

reklama
Mój pójdzie w wiadomą stronę. Chociaż zaczynam ciąze od 7 kg mniej jak ostatnio. I mam nadzieje ze przytyje w normie.

ja zaczynałam z 4 kg mniej, które szybko nadrobiłam, kiedy zaczęłam normalnie jeść :zawstydzona/y: na początku wydawało się, że przytyje mniej niż z MAćkiem, niestety nie udało się. Na szczęście baterie w wadze padły i nie widziałam ile ważę od 3 tygodni :-p

i jak tam dietki u dietkujących? Ania, minisia ?

U mnie już 10 kg zrzucone,doszłam prawie do wagi sprzed drugiej ciąży zostało jeszcze 10 :dry:
Narazie trzymam się :cool2:

Natusia - wow !! gratki !! super !! Ja od 13 lutego zrzuciłam 7,6kg. Brakuje mi 1kg sprzed Szymka, ale i tak jeszcze trochę do zrzucenia.

reklama
Do góry