Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny ile maleństwo może dziennie wypić harbatki - my podajemy z kopru włoskiego
U nas pierwsza prawdziwa kupaa nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)
u nas taka sama qpka występuje.dokladnie tak samo robie. Mam kaszke z Nestle...a ja pol lyzeczki zalewam wrzatkiem mieszam idaje do posilku
u nas identycznie - modelinaU nas pierwsza prawdziwa kupaa nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)

dokladnie tak samo robie. Mam kaszke z Nestle...
U nas pierwsza prawdziwa kupaa nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)
hehe my mowimy "dorosła kupa" :-)
a kasza manna jest bleeeeeee
ktos ma inny pomysl na gluten????