reklama

Dieta Maluszków

reklama
dziewczyny ile maleństwo może dziennie wypić harbatki - my podajemy z kopru włoskiego

herbatki/wody powinno się podawać dziecku tyle ile wypija jednorazowo mleka... czyli w 5 m-cu (czyli po 4 m-cu) życia jest to 180ml a w 6 m-cu (czyli po 5 m-cu) 210ml.

kinguunia a Ty karmisz piersią ?? bo elvie wiem, że tak, na piersi dziecko powinno już po ukończeniu 4 m-cy powinno próbować glutenu. na mleku modyfikowanym wprowadza się gluten po ukończeniu 5 m-cy

U nas pierwsza prawdziwa kupa :zawstydzona/y: a nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)

a myślałam że tylko jak tak to porównuje do modeliny i plasteliny :-D u nas taka sama qpka występuje.

a ja pol lyzeczki zalewam wrzatkiem mieszam idaje do posilku
dokladnie tak samo robie. Mam kaszke z Nestle...

U nas pierwsza prawdziwa kupa :zawstydzona/y: a nawet dwie. Od tygodnia Adaś szama, a po 4 dniu jabłuszka z marchewką dziś zawitał kupsztal o konsystencji... modeliny:-) baaa..tak plastycznej i zbitej, że lepić można. Sorki za porównanie ;-)
u nas identycznie - modelina :-D
A ja cisnie to sie czerwona robi jak burak:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry