• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dieta Maluszków

ja tez nie odbieram zastrzezonych
a wczoraj odebralam paczke hippa ze sloiczkiem jabłuszka, łyżeczką, herbatką jabłuszkową i próbką mleka 2
no i były kupony do rossmana ze od 1 sierpnia moge w rosmanie za 1 grosz odebrac drugą taka sama paczuszkę :) poza tym zniżki po 20 lub 25 % na słoiczki i herbatki

reklama
ja tez raczej nie odbieram
wogóle w jednej z tych ankiet szpitalnych było pytanie o zarobki rząd wielkości trzeba bylo zaznaczyć napisałam że 0 i pytanko o auto napisałam ze jestem szczęsliwym posiadaczem trabanta he he

Też nigdy nie udzielam odpowiedzi na takie pytania, chyba że urząd skarbowy pyta ;-)

a co do tych danych - trzeba bardzo uważać, bo one są często odsprzedawane, stąd dziwne telefony.

ja tez nie odbieram zastrzezonych
a wczoraj odebralam paczke hippa ze sloiczkiem jabłuszka, łyżeczką, herbatką jabłuszkową i próbką mleka 2
no i były kupony do rossmana ze od 1 sierpnia moge w rosmanie za 1 grosz odebrac drugą taka sama paczuszkę :) poza tym zniżki po 20 lub 25 % na słoiczki i herbatki
też takową dostała, a wczoraj także z bobovity, ale musiałam wypełnic formularz na stronie internetowej, żeby ją otrzymać, w tej paczce też są próbki, ale i pełnowymiarowe słoiczki i bardzo fajny poradnik żywieniowy, do tego ładnie wydany:-)

ja nic nie dostane -Wronka nie jestes sama... ale to dlatego ze nie wypelnilam tej ankiety w szpitalu-ze wzgledu na pytania.
Musze sie pochwalic ze wczoraj moje dziecko pierwszy raz jadlo jabluszko i pilo soczek jablkowy. Bylam w szoku bo baaardzo jej smakowalo zjadla az 8 lyzeczek i chciala wiecej ale balam sie na pierwszy raz dac wiecej. Zobaczymy jak bedzie dzis, pojutrze bedzie marchewka a za kolejne 3 dni zupka. Kupilismy sloiczki bobovity bo jak patrzylam maja najmniej cukru ale nie wiem czy to dobry wybor. Mamy z doswiadczeniem podpowiedzcie jakie firmy faktycznie sa ok?

ja nic nie dostane -Wronka nie jestes sama... ale to dlatego ze nie wypelnilam tej ankiety w szpitalu-ze wzgledu na pytania.
Musze sie pochwalic ze wczoraj moje dziecko pierwszy raz jadlo jabluszko i pilo soczek jablkowy. Bylam w szoku bo baaardzo jej smakowalo zjadla az 8 lyzeczek i chciala wiecej ale balam sie na pierwszy raz dac wiecej. Zobaczymy jak bedzie dzis, pojutrze bedzie marchewka a za kolejne 3 dni zupka. Kupilismy sloiczki bobovity bo jak patrzylam maja najmniej cukru ale nie wiem czy to dobry wybor. Mamy z doswiadczeniem podpowiedzcie jakie firmy faktycznie sa ok?
z mojego doświadczenia hipp i gerber, bobovity raczej nie daję bo czytając składy zawsze coś tam się dopatrzę nie tak:-)może taka moja natura dopatrywania się he he:-)a co do zupki to też sprawdź składbo ja kupiłam i dopiero w domku dobrze się przyjrzałam etykiecie, a tam w skłądzie groch i nie dałam małemu

reklama

ja daje gerbera, ale Olke po ich marchwi zaczelo sypac.... ech... jabluszko z hippa, gerbera i bobovity przetestowalam i ogolnie jablak sa bez szalu, za to marchewka.... klekajcie narody, gdybym jej pozwolila pol sloiczka by wrabala... ale na kilka dni stop zeby wysypka zniknela

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry