Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A na zaparcia łyżeczka wody na czczo i po sprawie (o miodzie nie słyszałam, ale miód jest lekarstwem na wiele spraw więc może i na qupsztala).
Sospettosa- to gotuj bez marchewki, wszystko co tam możesz w wieku Adaśkaalbo łącz słoiczki ze sobą, jak Ty z tych niegotujących.
Czy macie jakies sposoby na zachecenie picia mleka?? Mój ciagnie ładnie poczym zaraz wrzask i trwa to od paru tygodni...czy mu to minie?(
Karmie go w bujaczku, na rekach, w lozeczku, na poduszce i nic..nie chce słodzic mleka glukozą a na kaszke chyba nie czas co??
. A co do kaszki to ja jakoś tak w połowie trzeciego miesiąca zaczęłam Adasiowi wprowadzać kaszkę zamiast jednej butli mleka. Dostawał kaszkę raz dziennie i od samego początku ją uwielbiał. Dodam, że nic mu nie było.
Nie natknęłam się w Polsce na tego producenta, także nie wypowiem się w tej kwestii. Zapytaj o każdą inna firmę dostępną u nas to inaczej porozmawiamyi jeszcze jedno:
zdecydowalam sie chyba brzusio mojej Polci powierzyc sloiczkom firmy Organix. Gotowac raczej nie bede, bo te sterydowe warzywa jakie tu sa skutecznie mnie odstraszaja. Wystarczy, ze my musimy sie tym zapychac.
Czy w PL ta firma jest tez dostepna? Czy ktoras z Was podawala dziecku produkty tej firmy? ma jakies opinie?
http://www.poundland.co.uk/images/1804/original/organix-carrot-&-swet-pot.jpg