reklama

Dieta mamy kamiącej/ Przepisy

Hmm, nigdy nie robiłam zupy z przepisu, zawsze wszystko daje na oko :-) Własnie dzisiaj robię brokułową, tylko nie daję czosnku i cebuli, no i serka topionego.
W sobotę robię imprezę i mam zamiar zrobic sałatkę z brokułów (brokuły, tuńczyk, makaron kolanka i cos tam jeszcze, muszę przepis wziąć od siostry. Ale polecam fankom brokułów, pyszna jest.
No i ze zdrowo-niezdrowych rzeczy polecam pizzę ze szpinakiem (ciasto na pizzę, mrożony szpinak w listkach wymieszany z sola i czosnkiem, na wierzch ser mozzarella). Ja nie lubię szpinaku, ale pizzę zajadam.

reklama
U mnie to bywa różnie .... ostatnio noc i pol dzisiejszego dnia malenstow dalo mi popalic wymiotowalam na sama mysl o wymiotch :/ i jeszcze do tego czułam zapach z wczorajszej kolacji bleee.... ale to zdazylo sie u mnie moze z 3 razy , czasami mam nudnosci ale wieczorami przechodza i lubie sobie zjesc, moze nie ze mam apetyt ale tak sama z siebie...

Jakbyście chciały potraktować pierś z kurczaczka w troszkę inny sposób:

SKŁADNIKI:
1 pierś z kurczaka
2 jajka
3 płaskie łyżki mąki ziemniaczanej
3 płaskie łyżki majonezu
starty żółty ser ( ilość dowolna )
sól, pieprz
posiekana zielona pietruszka ( kilka wiązek )

WYKONANIE:
Pierś pokroić w kawałeczki jak na gulasz, dodać resztę składników, porządnie wymieszać i kłaść łyżką placuszki na rozgrzana oliwę.

Pycha

Polecam i życzę smacznego :-):tak::happy2:

ja snickersy wcinałam na początku ciąży, nie mogłam się powstrzymać, dzień bez snickersa to był dzień stracony ;) później mi przeszło i na razie nie mam żadnych zachcianek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry