reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dieta Mamy Karmiącej

Ja już dawno wcinam truskawki. Na zimę zrobiłam zapasy tzw lodów truskawkowych ... zamrożony mus truskawkowy i objadam się nim od mniej więcej stycznia. Cieszę się, że sezon truskwkowy się rozpoczął. Nowe zapasy trzeba zrobić :-)

reklama
a my moze w tym watku zacznijmy mowic o jakiejs diecie mamy karmiacej bo jak tak dalej bedzie z tymi obiadkami i ciastami, to mnie nigdy ta "skora" sie nie wcglonie :laugh:
Ja np. ostatnio tak zaszalalam

salatka2dt.jpg

rozne salaty ostro przyprawiony guasz i morele :)

Sylus ja sie nie pomylilam moj zawod jest rownie fasvynujacy co kucharzenie ;)
Zrob sobie.....jest pyszna :)

_anna mnie sie spodobalo, jak Doxa wyslala zdjecie swojej tarty stad ten pomysl z prowokujacym zdjeciem ;)

reklama
Ja dziś zaserwowałam sobie surówkę z białej kapusty-i czekam na reakcje mojego maluszka.Jadła to któras z szanownych forumowiczek?

Do góry