Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed koleczką jeszcze jadłam twaróg, serek wiejski, biszkopty, zdarzył się i banan i jabłuszko. Pochłonęłam też i arbuzy prawie codziennie - mniam. Potem pediatra stwierdziła żebym wyeliminowała wszelki nabiał, więc odpadło wiele - nawet biszkopty bo mogą zawierać śladowe ilości mleka - a mi bez słodkiego ciężko żyć :-(ja jem biszkopty z biedronki,potrafie na raz cala paczke opitolic.to można jeść ten twarog czy nie,bo ja już nie wiem?Wracając do tematu ja od tygodnia tylko na suchym chlebku i ewentualnie gotowana pierś z ziemniakami i marchewkąPrzed koleczką jeszcze jadłam twaróg, serek wiejski, biszkopty, zdarzył się i banan i jabłuszko. Pochłonęłam też i arbuzy prawie codziennie - mniam. Potem pediatra stwierdziła żebym wyeliminowała wszelki nabiał, więc odpadło wiele - nawet biszkopty bo mogą zawierać śladowe ilości mleka - a mi bez słodkiego ciężko żyć :-(
Dziś odważyłam się znowu na arbuza i mam nadzieję, że nie zaszkodzi Hanulce
i mleko i smietane też można?icak arbuz nie powinien zaszkodzic... on w większości składa się z wodyKurde muszę starego wysłac po arbuzona
My dziś na obiadem zapiekanka kozacka... Mąż to o mnie dbaZiemniaczki w talarki pokrojone, marchewka, pietrucha, seler (ale troszku) szpinak i piers z kurczaka (sól i pieprz do nich) i zalane smietanką 30% z mąką i jakimiś ziołami... i do piekarnika !! KOZAK jakie to pyszne !! !! !!
Poza tym moja dieta bardzo ograniczonaSniadanie kaszka manna albo jakas zupka mleczna (mmmmm kocham !! ) do tego ineczka... potem jakaś kanapeczka, później lekki obiadek a'la dzisiejszy później jakieś jabłuszko wciągam albo melona a później jakies kanapeczki na kolacje i zielona herba
i tak w sumie codziennie taki jadlospis mam
![]()
i kopytka i jajecznicę?przeciez ona smażona?a u mnie dziś było:
- śniadanie: serek almete z suszonymi pomidorami
- obiadek : kopytka cukrem
- kolacja : jajeczniczka na masełku z szynką![]()