Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co prawda mała dziś w nocy dała popis, a ogólnie noce były jako tako, wieczory bez zmian kolkowe i dnie płaczące i prężone. Zatem chyba dieta niewiele zmienia i nie ma co się katować
wprowadzaj wiecej produktów i obserwujja dziś zjadłam pączka, bo teściowa przyniosła i juz nie udało mi sie przed nim uciec, tak na mnie patrzył swoim marmoladowym okiem![]()
i nic nie było dziecku,bo to niby smażone?Ja jem drożdżówki z kruszonką i jest ok. Wczoraj zjadłam pół tabliczki białej czekolady... I też ok! :-)
dziś mam zamiar zjeść maliny...
i drugiego pączka też zjadłam![]()
Ja już sama nie wiem co jeść, bo przez te marudzenia i płacze małej oraz to, ze ostatnio ma problem z kupcią to juz nie jem prawie nic, chleb z masłem i serem albo chudą szynka i tyle, sam suchy ryz, makaron, ziemniaki, zwykłe flipsy lub herbatniki, woda i słaba herbata...jem pomidory i ogórki, to wiem, ze nie szkodzi, poza tym nic wiecej...ryczeć mi się chce jak patrze na brzoskwinie, nektaryny, banany, cukierki i w ogóle, a jak zubożała moja dieta to i pokarmu mam mniej :-zawstydzona/y::-(
właśnie zjadłam całą tabliczkę czekolady białej- Bąbolada
a na wieczór kupiłam sobie bezalkoholowe piwo Lech. :-)

a nie powodują zatwardzenia?możemy arbuza? a kiwi?
kupiłam dziś borówki :-)
polecam biedronkowe herbatniki Bonitki i te maślane i te pełnoziarniste pychaaaaa /QUOTE]
hehe dziś opitoliam całą paczkę pełnoziarnistych