• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

reklama
O super że poruszyłyście ten temat. Ja właśnie się zastanawiam nad kosmetykiem dla małego chodzi mi dokładniej o szampon( bo ma ciemieniuchę co prawda małą ale jest) i coś do ciałka co nie wysusza. Bo co jakiś czas młodemu robią się takie suche miejsca na kolanach. Także polecacie Bubachen ?

I wogóle to cała seria Bubchena jest naprawdę dobra...
Bubchen
Ja równiez polecam, i oprócz tego używam na zmianę kosmetyków hipcia a najbardziej lubię jego chusteczki, super pachną (chociaż mój M mówi,że mu śmierdzą:eek:)

Andula moja misa tak samo jadła by na zmianę marchewkę z dynią i nic innego:sorry:
Dziewczyny zastanawiam sie od kiedy wprowadzić zółtko?? I czy najpierw nie powinnam mieska???

ja tez uzywam bubchen (kupuję w aptece) -bardzo fajny zapach :-)
sama zreszta przerzuciłam się na te zele i stosuję na sobie
liwus ja Tymka kąpię w Oilatum od tego czasu kiedy dostał uczulenia a co za tym idzie atopowej skórki
i do dziś dnia (mimo, że suchości ustąpiły dawno) kąpiemy właśnie w Oilatum - czasem jak już się skończy a gapa mama nie zakupi, to bubchen idzie w ruch:tak:

Tosika - ja napierw wprowadzam mięsko, do konca stycznia nam pewnie zejdzie a od lutego pójdzie żółtko i juz normalnie owocki, ale swojej roboty będę dawać.
Też mam zamiar kupić bubchen emulsje do ciałka dla małej.
alantal plus używamy też jako maści do buzi i innych miejsc gdzie jej sie robia suche plamki, ładnie natłuszcza, alergolog poleciła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry