M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mysle ze nie ma wiekszego znaczenia czy zaczniemy od krolika, indyka ,kurczaka wszystkie wprowadza sie po 5 miesiacu wiec chyba tylko od nas zalezy w jakiej kolejnosci je podamy
Tosika zoltko po 6 miesiacu:-)
bo kurczak podobno ma właściwości alergizujące , więc lepiej od mniej alergicznych zacząć. Fakt, u nas kaszka też lepiej wchodzi jak jest zmieszana z owockami, ale to moze w tej bobowicie jakieś paskudztwo niedobre jest, bo Florka bobowitą właśnie pluje na odległość...Tosika a odnośnie kaszki to pediatra mi powiedziała że można połączyć kaszkę z sokiem. Może wtedy małej bardziej będzie smakowała. Adaś też pluje kaszkami ale tylko z bobovity. Ostatnio dałam mus kaszkę babydream o smaku herbatników połączoną z sokiem jabłkowo-jagodowym. Pięknie zjadł. Tylko te kaszki muszą być na wodzie a nie na mleku żeby łączyć z sokiem.
Kaszka na noc Hippa z jablkami tez jest mniamusna
??